1. Sluoksnis – žuvis.
2. Sluoksnis – svogūnai, sukapoti.
3. Sluoksnis – ryžiai.
4. Sluoksnis – fermentinis sūris.
5. Sluoksnis – sutarkuoti kiaušiniai.
6. Sluoksnis – papuošimas: akytė ir snapas iš pomidoro, sparnai, uodega ir galva iš alyvuogių, o pilvas – ikrų.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Salotos „Sniegena“
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
100 gramų | alyvuogių (be kauliukų) |
1 vienetas | svogūnai |
6 valgomieji šaukštai | ryžiai (virti) |
80 gramų | sūris (fermentinis) |
200 gramų | lašiša (arba upėtakis, rūkyta) |
3 valgomieji šaukštai | ikrai |
1 skiltelė | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Liežuvio salotos
-
Salotos su jautiena
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Salotos "Ananasas"
-
Paprastos makaronų salotos
-
Margosios salotos
-
Mišrainė "Staigmena"
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Bulvių salotos su kumpiu
-
Milano salotos su rūkyta žuvimi
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Japoniškos salotos
-
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
-
Ryžių salotos
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Sluoksniuotos salotos
-
Šparagų mišrainė
Salotos „Sniegena“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, kietai virti,
2 vienetai -
Alyvuogės, be kauliukų,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Ryžiai, virti,
6 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
80 gramų -
Lašiša, arba upėtakis, rūkyta,
200 gramų -
Ikrai,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Sluoksnis – žuvis.
2. Sluoksnis – svogūnai, sukapoti.
3. Sluoksnis – ryžiai.
4. Sluoksnis – fermentinis sūris.
5. Sluoksnis – sutarkuoti kiaušiniai.
6. Sluoksnis – papuošimas: akytė ir snapas iš pomidoro, sparnai, uodega ir galva iš alyvuogių, o pilvas – ikrų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...