Šparagus ir brokolius susmulkinkite. Šparagus supjaustykite trumpesniais gabaliukais, o brokolių žiedynus išskaidykite.
Virkite pasūdytame vandenyje apie 10 minučių. Po to nusausinkite.
Skiltelėmis supjaustykite 1 didelį pomidorą.
Susmulkinkite vištienos filė.
Viską sumaišykite ir apibarstykite prieskoniais bei apšlakstykite aliejaus ir acto padažu.

Salotos su šparagais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | brokoliai |
1 vienetas | pomidorai |
400 gramų | šparagai |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto |
150 gramų | žirniai (konservuoti) |
250 gramų | vištienos filė (virta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
-
Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
-
Rusiška mišrainė
-
Lašišos nugarėlių salotos
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Kumpio salotos su ananasais
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Skaniosios salotos
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Neapolio salotos
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Salotos su liežuviu
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Krevečių salotos su kriaušėmis
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Salotos su vištiena
-
Duonos užkandėlė
Salotos su šparagais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
500 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Šparagai,
400 gramų -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Žirniai, konservuoti,
150 gramų -
Vištienos filė, virta,
250 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo eiga:
Šparagus ir brokolius susmulkinkite. Šparagus supjaustykite trumpesniais gabaliukais, o brokolių žiedynus išskaidykite.
Virkite pasūdytame vandenyje apie 10 minučių. Po to nusausinkite.
Skiltelėmis supjaustykite 1 didelį pomidorą.
Susmulkinkite vištienos filė.
Viską sumaišykite ir apibarstykite prieskoniais bei apšlakstykite aliejaus ir acto padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
-
loreta
2012-12-19 11:13
:super: rieks pabandyti pasigamint :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...