Bulves, morkas ir burokėlius atskirai išvirkite pasūdytame vandenyje, nulupkite. Bulves supjaustykite gabalėliais, morkas - apskritimais, burokėlius - juostelėmis.
Svogūną supjaustykite žiedeliais, agurką - gabalėliais.
Lengvai išplakite grietinę su actu, įberkite cukraus, druskos ir pipirų.
Daržoves užpilkite padažu, išmaišykite, apibarstykite kapotu kiaušiniu.

Suomiškos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | bulvių |
4 vienetai | burokėliai |
4 vienetai | morkos |
1 vienetas | agurkų (konservuoti) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai (kietai virtas) |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | acto (vyno) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cezario salotos
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Mišrainė su mėsa
-
Salotos su silke
-
Paprikų laiveliai
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Virtų pupų mišrainė
-
Salotos "Ananasas"
-
Burokėlių mišrainė
-
Avokadų salotos
-
Lengva silkė
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Skaniosios salotos
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Neringos salotos
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Makaronai su baklažanais
-
Kiaušinių mišrainė
Suomiškos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
4 vienetai -
Burokėliai,
4 vienetai -
Morkos,
4 vienetai -
Agurkai, konservuoti,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, kietai virtas,
1 vienetas -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Actas, vyno,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, morkas ir burokėlius atskirai išvirkite pasūdytame vandenyje, nulupkite. Bulves supjaustykite gabalėliais, morkas - apskritimais, burokėlius - juostelėmis.
Svogūną supjaustykite žiedeliais, agurką - gabalėliais.
Lengvai išplakite grietinę su actu, įberkite cukraus, druskos ir pipirų.
Daržoves užpilkite padažu, išmaišykite, apibarstykite kapotu kiaušiniu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...