
Bulgariškos pupelių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | pupelės (baltosios) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | pomidorų padažas |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
2 valgomieji šaukštai | žalumynų (pjaustyti) |
1 vienetas | paprika |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pupelės per naktį pamirkomos, po to su trupučiu vandens ir aliejaus patroškinamos, kol suminkštėja (bet nesuverda). Dar šiltos pupelės sumaišomos su sviesiu, pomidorų padažu, actu, grūstu česnaku ir tarkuotais svogūnais. Į salotas pridedama smulkiai supjaustytų ankštinių pipirų, įberiama druskos ir pipirų. Viskas gerai sumaišoma. Galima įdėti grietinės. Salotos patiekiamos atšaldytos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cezario salotos su majonezu (pagal Kristiną)
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Valentino salotos
-
Kuskuso salotos
-
Linos makaronų mišrainė
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
-
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
-
Vištienos ir daržovių mišrainė
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Grybų salotos su daržovėmis
-
Jautienos mišrainė
-
Rudenio salotos su silke
-
Salotos su tunu
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Mišrainė su krabais
-
Bulvių salotos
-
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
Bulgariškos pupelių salotos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, baltosios,
300 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Actas
- Pomidorų padažas
-
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Žalumynai, pjaustyti,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupelės per naktį pamirkomos, po to su trupučiu vandens ir aliejaus patroškinamos, kol suminkštėja (bet nesuverda). Dar šiltos pupelės sumaišomos su sviesiu, pomidorų padažu, actu, grūstu česnaku ir tarkuotais svogūnais. Į salotas pridedama smulkiai supjaustytų ankštinių pipirų, įberiama druskos ir pipirų. Viskas gerai sumaišoma. Galima įdėti grietinės. Salotos patiekiamos atšaldytos.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...