
Bulgariškos pupelių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | pupelės (baltosios) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | pomidorų padažas |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
2 valgomieji šaukštai | žalumynų (pjaustyti) |
1 vienetas | paprika |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pupelės per naktį pamirkomos, po to su trupučiu vandens ir aliejaus patroškinamos, kol suminkštėja (bet nesuverda). Dar šiltos pupelės sumaišomos su sviesiu, pomidorų padažu, actu, grūstu česnaku ir tarkuotais svogūnais. Į salotas pridedama smulkiai supjaustytų ankštinių pipirų, įberiama druskos ir pipirų. Viskas gerai sumaišoma. Galima įdėti grietinės. Salotos patiekiamos atšaldytos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių salotos
-
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
-
Morkų - agurkų salotos
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Lašišos salotos
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Mišrainė su mėsa
-
Salotos su silke
-
Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
-
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
-
Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
-
Karštos bulvių salotos
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Salotos su džiovintais grybais
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Cezario salotos
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Brokolių salotos
-
Silkių salotos
Bulgariškos pupelių salotos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, baltosios,
300 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Actas
- Pomidorų padažas
-
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Žalumynai, pjaustyti,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupelės per naktį pamirkomos, po to su trupučiu vandens ir aliejaus patroškinamos, kol suminkštėja (bet nesuverda). Dar šiltos pupelės sumaišomos su sviesiu, pomidorų padažu, actu, grūstu česnaku ir tarkuotais svogūnais. Į salotas pridedama smulkiai supjaustytų ankštinių pipirų, įberiama druskos ir pipirų. Viskas gerai sumaišoma. Galima įdėti grietinės. Salotos patiekiamos atšaldytos.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...