Bulgariškos pupelių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | pupelės (baltosios) |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | acto |
| šiek tiek | pomidorų padažas |
| 1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
| 2 valgomieji šaukštai | žalumynų (pjaustyti) |
| 1 vienetas | paprika |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pupelės per naktį pamirkomos, po to su trupučiu vandens ir aliejaus patroškinamos, kol suminkštėja (bet nesuverda). Dar šiltos pupelės sumaišomos su sviesiu, pomidorų padažu, actu, grūstu česnaku ir tarkuotais svogūnais. Į salotas pridedama smulkiai supjaustytų ankštinių pipirų, įberiama druskos ir pipirų. Viskas gerai sumaišoma. Galima įdėti grietinės. Salotos patiekiamos atšaldytos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos „Spark“
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
-
Burokėliai su spanguolėmis
-
Mišrainė su kalakutiena
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Itališkos salotos
-
Bulvių salotos su lašiša
-
Vinigretas
-
Tuno salotos
-
Kuskuso salotos
-
Kukurūzų mišrainė
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Pupelių salotos
-
Rusiškos salotos
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Grybų salotos
-
Daniškos salotos
-
Salotos su silke
-
Dešros salotos
Bulgariškos pupelių salotos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, baltosios,
300 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Actas
- Pomidorų padažas
-
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Žalumynai, pjaustyti,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupelės per naktį pamirkomos, po to su trupučiu vandens ir aliejaus patroškinamos, kol suminkštėja (bet nesuverda). Dar šiltos pupelės sumaišomos su sviesiu, pomidorų padažu, actu, grūstu česnaku ir tarkuotais svogūnais. Į salotas pridedama smulkiai supjaustytų ankštinių pipirų, įberiama druskos ir pipirų. Viskas gerai sumaišoma. Galima įdėti grietinės. Salotos patiekiamos atšaldytos.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
