Virtą veršieną ir liežuvį supjaustome kubeliais, kiaušinius skiltelėmis, agurkus griežinėliais, o pievagrybius
perpjauname per pusę.
Šiuos produktus sudedame į salotinę, užpilame padažu, atsargiai išmaišome ir papuošiame žalumynais.

Veršienos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | veršiena (virta, be kaulų) |
100 gramų | kiaulės liežuvis (virtas) |
3 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
100 gramų | agurkų |
100 gramų | pievagrybiai (virti) |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios |
20 mililitrų | aliejaus |
50 mililitrų | acto |
50 gramų | cukrus |
šiek tiek | majonezas (padažas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybių mišrainė
-
Bulvių salotos
-
Daržovių ir vaisių salotos
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Tunų salotos
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Baravykų salotos su padažu
-
Žuvies salotos
-
Taškento salotos su majonezu
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Sočios salotos
-
Margoji mišrainė su majonezu
-
Duonos ir pupelių mišrainė
-
Bavarijos salotos
-
Silkės salotos
-
Mišrainė "Žiemos vakarui"
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
Veršienos salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, virta, be kaulų,
200 gramų -
Kiaulės liežuvis, virtas,
100 gramų -
Kiaušiniai, kietai virti,
3 vienetai -
Agurkai,
100 gramų -
Pievagrybiai, virti,
100 gramų -
Garstyčios,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
20 mililitrų -
Actas,
50 mililitrų -
Cukrus,
50 gramų - Majonezas, padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtą veršieną ir liežuvį supjaustome kubeliais, kiaušinius skiltelėmis, agurkus griežinėliais, o pievagrybius
perpjauname per pusę.
Šiuos produktus sudedame į salotinę, užpilame padažu, atsargiai išmaišome ir papuošiame žalumynais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...