Veršienos salotos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
200 gramų veršiena (virta, be kaulų)
100 gramų kiaulės liežuvis (virtas)
3 vienetai kiaušiniai (kietai virti)
100 gramų agurkų
100 gramų pievagrybiai (virti)
2 arbatiniai šaukšteliai garstyčios
20 mililitrų aliejaus
50 mililitrų acto
50 gramų cukrus
šiek tiek majonezas (padažas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Virtą veršieną ir liežuvį supjaustome kubeliais, kiaušinius skiltelėmis, agurkus griežinėliais, o pievagrybius
perpjauname per pusę.
Šiuos produktus sudedame į salotinę, užpilame padažu, atsargiai išmaišome ir papuošiame žalumynais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Veršienos salotos

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Virtą veršieną ir liežuvį supjaustome kubeliais, kiaušinius skiltelėmis, agurkus griežinėliais, o pievagrybius
perpjauname per pusę.
Šiuos produktus sudedame į salotinę, užpilame padažu, atsargiai išmaišome ir papuošiame žalumynais.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų