
500 gramų | vištienos filė | |
2 vienetai | agurkų (švieži) | |
4 vienetai | kiaušiniai | |
300 gramų | pievagrybiai | |
šiek tiek | majonezas | |
Papuošimui: | ||
100 | kietasis sūris | |
šiek tiek | alyvuogių (klavišams) | |
šiek tiek | pomidorai (arba rūkyta lašiša, roželės gamybai) | |
šiek tiek | petražolės (ar kiti žalumynai) | |
šiek tiek | sūris (fermentinis, klavišams) |
1 sluoksnis - virta vištiena;
2 sluoksnis - majonezas;
3 sluoksnis - kepti grybai;
4 sluoksnis - majonezas ;
5 sluoksnis - švieži agurkai;
6 sluoksnis - majonezas ;
7 sluoksnis - virti kiaušiniai;
8 sluoksnis - majonezas;
9 sluoksnis - sūris.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Rūkytos žuvies salotos
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Silkių salotos
-
Sluoksniuota vištienos mišrainė
-
Salotos su slyvomis
-
Cezario salotos su majonezu (pagal Kristiną)
-
Sloksniuotas salotos
-
Valentino salotos
-
Baltos salotos su dešra
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Liežuvio salotos
-
Daržovių ir vaisių salotos
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Kiaušinių mišrainė
-
Sluoksniuotos salotos
Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Agurkai, švieži,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Pievagrybiai,
300 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kietasis sūris,
100 - Alyvuogės, klavišams
- Pomidorai, arba rūkyta lašiša, roželės gamybai
- Petražolės, ar kiti žalumynai
- Sūris, fermentinis, klavišams
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pirmiausia pasiruošiame visus produktus. Vištieną išverdame, ataušiname ir supjaustome. Pievagrybius apkepiname keptuvėje. Agurkus sutarkuojame stambia tarka. Kiaušinius išverdame ir taip pat sutarkuojame.
Galime pradėti sluoksniuoti salotas (formuoti pianino formą) tokia eilės tvarka:
1 sluoksnis - virta vištiena;
2 sluoksnis - majonezas;
3 sluoksnis - kepti grybai;
4 sluoksnis - majonezas ;
5 sluoksnis - švieži agurkai;
6 sluoksnis - majonezas ;
7 sluoksnis - virti kiaušiniai;
8 sluoksnis - majonezas;
9 sluoksnis - sūris.Dabar smagioji dalis - pianino puošimas!
Komentarai (9)
-
Irena
2015-06-10 09:48
Svarbu, koki majoneza pasirinkti ir nepadauginti jo.
-
Aušra Č.
2015-04-01 08:02
Pievagrybiai marinuoti ar švieži?
-
:)
2015-02-24 01:31
Salotos, manau, neskanios, virta vištiena nesiderina su žaliais agurkais, o šie dar paleidžia skystį ir viskas tampa dideliu fu :) Bet papuošimas tikrai įspūdingas, ačiū už idėją :)
-
ilona
2014-12-15 20:15
Is agurku isimkit seklas...:) :)
-
Audinga
2014-04-20 02:25
Atrodo fantastiškai, bet deja... iš tokių ingridientų, neimanoma niekaip tokios formos padaryti, nes įeina agurkas, kuris paleidžia vandenį ir formuok neformavus, viskas išbliukšta :( Tai, kad negaiškite laiko mergaitės, formos neišeis suformuoti :(
-
Rasa
2014-04-17 15:13
labai graziai atrodai ;)