Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų vištienos filė
2 vienetai agurkų (švieži)
4 vienetai kiaušiniai
300 gramų pievagrybiai
šiek tiek majonezas
Papuošimui:
100 kietasis sūris
šiek tiek alyvuogių (klavišams)
šiek tiek pomidorai (arba rūkyta lašiša, roželės gamybai)
šiek tiek petražolės (ar kiti žalumynai)
šiek tiek sūris (fermentinis, klavišams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pirmiausia pasiruošiame visus produktus. Vištieną išverdame, ataušiname ir supjaustome. Pievagrybius apkepiname keptuvėje. Agurkus sutarkuojame stambia tarka. Kiaušinius išverdame ir taip pat sutarkuojame.
2.
Galime pradėti sluoksniuoti salotas (formuoti pianino formą) tokia eilės tvarka:
1 sluoksnis - virta vištiena;
2 sluoksnis - majonezas;
3 sluoksnis - kepti grybai;
4 sluoksnis - majonezas ;
5 sluoksnis - švieži agurkai;
6 sluoksnis - majonezas ;
7 sluoksnis - virti kiaušiniai;
8 sluoksnis - majonezas;
9 sluoksnis - sūris.
3.
Dabar smagioji dalis - pianino puošimas!

Populiariausi receptai šią savaitę

Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Papuošimui:
Gaminimo eiga:
  1. Pirmiausia pasiruošiame visus produktus. Vištieną išverdame, ataušiname ir supjaustome. Pievagrybius apkepiname keptuvėje. Agurkus sutarkuojame stambia tarka. Kiaušinius išverdame ir taip pat sutarkuojame.

  2. Galime pradėti sluoksniuoti salotas (formuoti pianino formą) tokia eilės tvarka:
    1 sluoksnis - virta vištiena;
    2 sluoksnis - majonezas;
    3 sluoksnis - kepti grybai;
    4 sluoksnis - majonezas ;
    5 sluoksnis - švieži agurkai;
    6 sluoksnis - majonezas ;
    7 sluoksnis - virti kiaušiniai;
    8 sluoksnis - majonezas;
    9 sluoksnis - sūris.

  3. Dabar smagioji dalis - pianino puošimas!

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (6)


  • Irena 2015-06-10 09:48

    Svarbu, koki majoneza pasirinkti ir nepadauginti jo.


  • Aušra Č. 2015-04-01 08:02

    Pievagrybiai marinuoti ar švieži?


  • :) 2015-02-24 01:31

    Salotos, manau, neskanios, virta vištiena nesiderina su žaliais agurkais, o šie dar paleidžia skystį ir viskas tampa dideliu fu :) Bet papuošimas tikrai įspūdingas, ačiū už idėją :)


  • ilona 2014-12-15 20:15

    Is agurku isimkit seklas...:) :)


  • Audinga 2014-04-20 02:25

    Atrodo fantastiškai, bet deja... iš tokių ingridientų, neimanoma niekaip tokios formos padaryti, nes įeina agurkas, kuris paleidžia vandenį ir formuok neformavus, viskas išbliukšta :( Tai, kad negaiškite laiko mergaitės, formos neišeis suformuoti :(


  • Rasa 2014-04-17 15:13

    labai graziai atrodai ;)


Daugiau receptų