Velykinės salotos "Saulė"
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | vištiena (virta) | |
200 gramų | sūris (fermentinis) | |
4 vienetai | kiaušiniai (virti) | |
300 gramų | pievagrybiai (konservuoti) | |
1 vienetas | svogūnai | |
šiek tiek | kukurūzai (konservuoti) | |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) | |
Papuošimui: | ||
20 vienetų | alyvuogių (juodos) | |
šiek tiek | traškučiai | |
šiek tiek | kiaušiniai (tryniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išvirtą vištieną supjaustyti smulkiai. Sutarkuoti sūrį. Konservuotus pievagrybius, kiaušinius supjaustyti kubeliais, o svogūną supjaustyti smulkiai. Viską sudėti į dybenį, pridėti konservuotų kukurūzų ir išmaišyti su majonezu.
2.
Paruoštas salotas su kaupu sudėti į salotinę, viršų tolygiai aptepti klasikiniu "Vilniaus" majonezu, tada "užkloti" smulkintais kiaušinių tryniais ir papuošti alyvuogėmis. Aplink gražiai išdėlioti bulvių traškučius.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mišrios salotos
- Salotos su liežuviu
- Linos makaronų mišrainė
- Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
- Mišrainė su mėsa
- Salotos su kalakuto krūtinėle
- Vištienos salotos su ananasais
- Žalios salotos su silke
- Jūros kopūstai su džiovintais grybais
- Burokėlių salotos su grybais
- Bulvių salotos
- Jūros gėrybių salotos
- Avokadų salotos
- Brokolių salotos
- Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
- Prahos salotos
- Salotos su pievagrybiais
- Sluoksniuotos silkės salotos
- Salotos su apelsinu
- Čekiškos salotos
Velykinės salotos "Saulė"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, virta,
500 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Pievagrybiai, konservuoti,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Kukurūzai, konservuoti
- Majonezas, VILNIUS
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Alyvuogės, juodos,
20 vienetų - Traškučiai
- Kiaušiniai, tryniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtą vištieną supjaustyti smulkiai. Sutarkuoti sūrį. Konservuotus pievagrybius, kiaušinius supjaustyti kubeliais, o svogūną supjaustyti smulkiai. Viską sudėti į dybenį, pridėti konservuotų kukurūzų ir išmaišyti su majonezu.
Paruoštas salotas su kaupu sudėti į salotinę, viršų tolygiai aptepti klasikiniu "Vilniaus" majonezu, tada "užkloti" smulkintais kiaušinių tryniais ir papuošti alyvuogėmis. Aplink gražiai išdėlioti bulvių traškučius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...