Velykinės salotos "Saulė"
AUTORIUS:
migle
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų vištiena (virta)
200 gramų sūris (fermentinis)
4 vienetai kiaušiniai (virti)
300 gramų pievagrybiai (konservuoti)
1 vienetas svogūnai
šiek tiek kukurūzai (konservuoti)
šiek tiek majonezas (VILNIUS)
Papuošimui:
20 vienetų alyvuogių (juodos)
šiek tiek traškučiai
šiek tiek kiaušiniai (tryniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išvirtą vištieną supjaustyti smulkiai. Sutarkuoti sūrį. Konservuotus pievagrybius, kiaušinius supjaustyti kubeliais, o svogūną supjaustyti smulkiai. Viską sudėti į dybenį, pridėti konservuotų kukurūzų ir išmaišyti su majonezu.
2.
Paruoštas salotas su kaupu sudėti į salotinę, viršų tolygiai aptepti klasikiniu "Vilniaus" majonezu, tada "užkloti" smulkintais kiaušinių tryniais ir papuošti alyvuogėmis. Aplink gražiai išdėlioti bulvių traškučius.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Velykinės salotos "Saulė"

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai: Papuošimui:
Gaminimo eiga:
  1. Išvirtą vištieną supjaustyti smulkiai. Sutarkuoti sūrį. Konservuotus pievagrybius, kiaušinius supjaustyti kubeliais, o svogūną supjaustyti smulkiai. Viską sudėti į dybenį, pridėti konservuotų kukurūzų ir išmaišyti su majonezu.

  2. Paruoštas salotas su kaupu sudėti į salotinę, viršų tolygiai aptepti klasikiniu "Vilniaus" majonezu, tada "užkloti" smulkintais kiaušinių tryniais ir papuošti alyvuogėmis. Aplink gražiai išdėlioti bulvių traškučius.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė migle
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų