
Vištienos salotos su ananasais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
1 sauja | salotos |
1 vienetas | vištiena (nedidelė (ar filė 500g.)) |
100 gramų | druska |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 stiklinė | ananasų (šviežias, pjaustytas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į indą supilkite 1,5 L vandens, įberkite druską, cukrų, pavirinkite. Į šį atvėsusį marinatą įdėkite vištą ir vėsiai laikykite dvi dienas. Po to išvirkite, nuimkite odą, išimkite kaulus ir susmulkinkite. Majonezą, grietinėlę sumaišykite, įpilkite šiek tiek ananaso sulčių. Į lėkštę sudėkite salotas, ant jų vištieną, ananasų gabalėlius. Užpilkite padažą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų mėsos ir grybų salotos
-
Rūkytos vištienos ir daržovių mišrainė
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Bulvių salotos su kumpiu
-
Salotos su silke
-
Olgos salotų receptas
-
Taškento salotos su majonezu
-
Vištienos salotos
-
Grūdėtos varškės salotos
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Lengva silkė
-
Salotos su liežuviu
-
Galva
-
Duonos ir pupelių mišrainė
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Veršienos su granatais salotos
-
Brokolių salotos
-
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
-
Salotos su varške ir pomidorais
Vištienos salotos su ananasais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai -
Salotos,
1 sauja -
Vištiena, nedidelė (ar filė 500g.),
1 vienetas -
Druska,
100 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Ananasai, šviežias, pjaustytas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į indą supilkite 1,5 L vandens, įberkite druską, cukrų, pavirinkite. Į šį atvėsusį marinatą įdėkite vištą ir vėsiai laikykite dvi dienas. Po to išvirkite, nuimkite odą, išimkite kaulus ir susmulkinkite. Majonezą, grietinėlę sumaišykite, įpilkite šiek tiek ananaso sulčių. Į lėkštę sudėkite salotas, ant jų vištieną, ananasų gabalėlius. Užpilkite padažą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...