
Šparaginių pupelių salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | šparaginės pupelės (įvairių spalvų) | |
3 arbatiniai šaukšteliai | krapai (smulkinti) | |
1 vienetas | svogūnai (mažas) | |
7 vienetai | pomidorai ((vyšiniai)) | |
Užpilui: | ||
3 valgomieji šaukštai | acto ((obuolių)) | |
4 valgomieji šaukštai | vanduo | |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus | |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska (jūros) | |
šiek tiek | paprika (aitrioji) | |
1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Šparagines pupeles išvirti, atvėsinti, supjaustyti stambiais gabalėliais.
2.
Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais ir kartu su krapais užberti ant pupelių.
3.
Paruošti užpilą iš užpilui skirtų ingredientų. Užpilu užpilti salotas ir padėti valandai į šaldytuvą. Papuošti vyšniniais pomidoriukais ir smulkintais krapais.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Milano salotos su rūkyta žuvimi
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Bulvių salotos
-
Salotos
-
Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
-
Burokėlių mišrainė su silke
-
Gardžioji makaronų mišrainė
-
Vištienos salotos
-
Sočioji mišrainė
-
Vištienos salotos
-
Raudonikių salotos su daržovėmis
-
Širdžių salotos
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Salotos „Irida“
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Salotos „Spark“
-
Salotos su kepenėlėmis
-
Angliškos salotos
-
Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
Šparaginių pupelių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šparaginės pupelės, įvairių spalvų,
300 gramų -
Krapai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Svogūnai, mažas,
1 vienetas -
Pomidorai, (vyšiniai),
7 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Actas, (obuolių),
3 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska, jūros,
0.5 arbatinio šaukštelio - Paprika, aitrioji
-
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šparagines pupeles išvirti, atvėsinti, supjaustyti stambiais gabalėliais.
Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais ir kartu su krapais užberti ant pupelių.
Paruošti užpilą iš užpilui skirtų ingredientų. Užpilu užpilti salotas ir padėti valandai į šaldytuvą. Papuošti vyšniniais pomidoriukais ir smulkintais krapais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...