Bulves ir morkas išverdame su lupenomis, atvėsusias nulupame ir supjaustome kubeliais. Kiaušinius išverdame. Kiaušinius, kumpį taip pat susmulkiname kubeliais, beriame konservuotus žirnelius. Viską gerai išmaišome ir paskaniname prieskoniais bei majonezu. Mišrainę sudedam į lėkštę gyvatės pavidalu, suformuojam gyvates galvą (į mišrainę nedėkite agurkų, nes iš jų bus padaryti gyvatės žvyneliai). Papuošime alyvuogėmis, kukurūzais, iš virtos morkos gabaliuko padarome liežuvį.
Skanaus.

Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas | bulvių |
300 gramų | morkos |
300 gramų | kumpis |
4 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 skardinė | žirneliai (konservuoti) |
700 gramų | agurkų (maži, marinuoti) |
šiek tiek | majonezas (konservuoti) |
šiek tiek | kukurūzai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
10 vienetų | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Skani sūrio mišrainė
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
„Sužadėtinių“ salotos
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Baravykų salotos su padažu
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Lašišos salotos
-
Žirnelių salotos su dešra
-
Pomidorai ir krabų lazdelės
-
Sodo salotos
-
Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
-
Brokolių salotos
-
Bulgariškos pupelių salotos
-
Sluoksniuotos salotos
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Tuno salotos
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Morkos,
300 gramų -
Kumpis,
300 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Žirneliai, konservuoti,
1 skardinė -
Agurkai, maži, marinuoti,
700 gramų - Majonezas, konservuoti
- Kukurūzai
- Druska
- Pipirai
-
Alyvuogės,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas išverdame su lupenomis, atvėsusias nulupame ir supjaustome kubeliais. Kiaušinius išverdame. Kiaušinius, kumpį taip pat susmulkiname kubeliais, beriame konservuotus žirnelius. Viską gerai išmaišome ir paskaniname prieskoniais bei majonezu. Mišrainę sudedam į lėkštę gyvatės pavidalu, suformuojam gyvates galvą (į mišrainę nedėkite agurkų, nes iš jų bus padaryti gyvatės žvyneliai). Papuošime alyvuogėmis, kukurūzais, iš virtos morkos gabaliuko padarome liežuvį.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...