Bulves ir morkas išverdame su lupenomis, atvėsusias nulupame ir supjaustome kubeliais. Kiaušinius išverdame. Kiaušinius, kumpį taip pat susmulkiname kubeliais, beriame konservuotus žirnelius. Viską gerai išmaišome ir paskaniname prieskoniais bei majonezu. Mišrainę sudedam į lėkštę gyvatės pavidalu, suformuojam gyvates galvą (į mišrainę nedėkite agurkų, nes iš jų bus padaryti gyvatės žvyneliai). Papuošime alyvuogėmis, kukurūzais, iš virtos morkos gabaliuko padarome liežuvį.
Skanaus.

Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas | bulvių |
300 gramų | morkos |
300 gramų | kumpis |
4 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 skardinė | žirneliai (konservuoti) |
700 gramų | agurkų (maži, marinuoti) |
šiek tiek | majonezas (konservuoti) |
šiek tiek | kukurūzai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
10 vienetų | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės tortas
-
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
-
Kiaulės liežuvio salotos
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Salotos drebučiuose
-
Mišrainė su žiediniu kopūstu
-
Vištienos mišrainė
-
Salotos su liežuviu
-
Baravykų salotos "Margos" su majonezu
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Cezario salotos
-
Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
-
Bulvių salotos
-
Suomiškos salotos
-
Salotos su vištiena
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Sodo salotos
-
Pupelių mišrainė su padažu
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Morkos,
300 gramų -
Kumpis,
300 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Žirneliai, konservuoti,
1 skardinė -
Agurkai, maži, marinuoti,
700 gramų - Majonezas, konservuoti
- Kukurūzai
- Druska
- Pipirai
-
Alyvuogės,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas išverdame su lupenomis, atvėsusias nulupame ir supjaustome kubeliais. Kiaušinius išverdame. Kiaušinius, kumpį taip pat susmulkiname kubeliais, beriame konservuotus žirnelius. Viską gerai išmaišome ir paskaniname prieskoniais bei majonezu. Mišrainę sudedam į lėkštę gyvatės pavidalu, suformuojam gyvates galvą (į mišrainę nedėkite agurkų, nes iš jų bus padaryti gyvatės žvyneliai). Papuošime alyvuogėmis, kukurūzais, iš virtos morkos gabaliuko padarome liežuvį.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...