Bulves ir morkas išverdame su lupenomis, atvėsusias nulupame ir supjaustome kubeliais. Kiaušinius išverdame. Kiaušinius, kumpį taip pat susmulkiname kubeliais, beriame konservuotus žirnelius. Viską gerai išmaišome ir paskaniname prieskoniais bei majonezu. Mišrainę sudedam į lėkštę gyvatės pavidalu, suformuojam gyvates galvą (į mišrainę nedėkite agurkų, nes iš jų bus padaryti gyvatės žvyneliai). Papuošime alyvuogėmis, kukurūzais, iš virtos morkos gabaliuko padarome liežuvį.
Skanaus.

Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas | bulvių |
300 gramų | morkos |
300 gramų | kumpis |
4 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 skardinė | žirneliai (konservuoti) |
700 gramų | agurkų (maži, marinuoti) |
šiek tiek | majonezas (konservuoti) |
šiek tiek | kukurūzai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
10 vienetų | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykinės salotos "Saulė"
-
Grūdėtos varškės salotos
-
Ryžių mišrainė
-
Karštos bulvių salotos
-
Karštos vištienos salotos
-
Rudmėsių salotos
-
Salotos su silke
-
Salotos su perlinėmis kruopomis
-
Salotos „Spark“
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Rusiška mišrainė
-
Vinigretas
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Daržovių mišrainė
-
Kepenėlių mišrainė su grybais
-
Cezario salotos
-
Baravykų salotos
-
Pupelių salotos su skrebučiais
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Morkos,
300 gramų -
Kumpis,
300 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Žirneliai, konservuoti,
1 skardinė -
Agurkai, maži, marinuoti,
700 gramų - Majonezas, konservuoti
- Kukurūzai
- Druska
- Pipirai
-
Alyvuogės,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas išverdame su lupenomis, atvėsusias nulupame ir supjaustome kubeliais. Kiaušinius išverdame. Kiaušinius, kumpį taip pat susmulkiname kubeliais, beriame konservuotus žirnelius. Viską gerai išmaišome ir paskaniname prieskoniais bei majonezu. Mišrainę sudedam į lėkštę gyvatės pavidalu, suformuojam gyvates galvą (į mišrainę nedėkite agurkų, nes iš jų bus padaryti gyvatės žvyneliai). Papuošime alyvuogėmis, kukurūzais, iš virtos morkos gabaliuko padarome liežuvį.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...