Bulves ir morkas išverdame su lupenomis, atvėsusias nulupame ir supjaustome kubeliais. Kiaušinius išverdame. Kiaušinius, kumpį taip pat susmulkiname kubeliais, beriame konservuotus žirnelius. Viską gerai išmaišome ir paskaniname prieskoniais bei majonezu. Mišrainę sudedam į lėkštę gyvatės pavidalu, suformuojam gyvates galvą (į mišrainę nedėkite agurkų, nes iš jų bus padaryti gyvatės žvyneliai). Papuošime alyvuogėmis, kukurūzais, iš virtos morkos gabaliuko padarome liežuvį.
Skanaus.
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
| 1 kilogramas | bulvių |
| 300 gramų | morkos |
| 300 gramų | kumpis |
| 4 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 1 skardinė | žirneliai (konservuoti) |
| 700 gramų | agurkų (maži, marinuoti) |
| šiek tiek | majonezas (konservuoti) |
| šiek tiek | kukurūzai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| 10 vienetų | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sloksniuotas salotos
-
Ryžių salotų gaminimas
-
Burokėlių salotos su varške
-
Mišrainė „Grybukų laukelis“
-
Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
-
Karštos šparagų salotos
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Žalioji kiaušinienė
-
Salotos su jautiena
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Sojų salotos
-
Avokadų salotos
-
Salotos Kalėdų stalui
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
-
Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Morkos,
300 gramų -
Kumpis,
300 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Žirneliai, konservuoti,
1 skardinė -
Agurkai, maži, marinuoti,
700 gramų - Majonezas, konservuoti
- Kukurūzai
- Druska
- Pipirai
-
Alyvuogės,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas išverdame su lupenomis, atvėsusias nulupame ir supjaustome kubeliais. Kiaušinius išverdame. Kiaušinius, kumpį taip pat susmulkiname kubeliais, beriame konservuotus žirnelius. Viską gerai išmaišome ir paskaniname prieskoniais bei majonezu. Mišrainę sudedam į lėkštę gyvatės pavidalu, suformuojam gyvates galvą (į mišrainę nedėkite agurkų, nes iš jų bus padaryti gyvatės žvyneliai). Papuošime alyvuogėmis, kukurūzais, iš virtos morkos gabaliuko padarome liežuvį.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
