
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
120 gramų | brokoliai |
200 gramų | dešra (virta) |
100 gramų | makaronai |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
30 gramų | salierai (gumbas) |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | žalumynų (krapai ir svogūnų laiškai) |
šiek tiek | prieskoniai (mėgiami) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Makaronus išvirkite, nukoškite ir atvėsinkite. Šiek tiek pasūdytame vandenyje išvirkite susmulkintą kekėmis brokolį, virkite kelias minutes, vandenį nukoškite ir taip pat leiskite atvėsti. Morką ir salierą supjaustykite smulkiais kubeliais ir išvirkite nedideliame vandens kiekyje, kai išvirs nukoškite vandenį ir leiskite atvėsti. Tada sudėkite į dubenį makaronus, kubeliais pjaustytą dešrą, daržoves, brokolius, užbarstykite prieskoniais ir smulkintais krapais, pasūdykite ir užpilkite majonezu. Gerai išmaišykite, apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lengvos pavasario salotos
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Cezario salotos
-
Skaniosios raugintų kopūstų salotos
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Margosios salotos
-
Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
-
Japoniškos salotos
-
Jautienos salotos
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Dešros salotos
-
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
-
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
-
Morkų - agurkų salotos
-
Makaronai su baklažanais
-
Mišrainė "Grybukas"
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Brokoliai,
120 gramų -
Dešra, virta,
200 gramų -
Makaronai,
100 gramų -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Salierai, gumbas,
30 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Žalumynai, krapai ir svogūnų laiškai
- Prieskoniai, mėgiami
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirkite, nukoškite ir atvėsinkite. Šiek tiek pasūdytame vandenyje išvirkite susmulkintą kekėmis brokolį, virkite kelias minutes, vandenį nukoškite ir taip pat leiskite atvėsti. Morką ir salierą supjaustykite smulkiais kubeliais ir išvirkite nedideliame vandens kiekyje, kai išvirs nukoškite vandenį ir leiskite atvėsti. Tada sudėkite į dubenį makaronus, kubeliais pjaustytą dešrą, daržoves, brokolius, užbarstykite prieskoniais ir smulkintais krapais, pasūdykite ir užpilkite majonezu. Gerai išmaišykite, apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...