120 gramų | brokoliai |
200 gramų | dešra (virta) |
100 gramų | makaronai |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
30 gramų | salierai (gumbas) |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | žalumynų (krapai ir svogūnų laiškai) |
šiek tiek | prieskoniai (mėgiami) |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorai ir krabų lazdelės
- Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
- Salotos
- Saldžios vištienos salotos
- Salotos su silke
- Sluoksniuotos salotos
- Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
- Morkų - agurkų salotos
- Vištienos salotos su vynuogėmis
- Brokolių salotos su vištiena
- Salotos su avokadu ir feta
- Paprastos, bet skanios salotos
- Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
- Salotos su liežuviu
- Marinuotų burokėlių salotos
- Silkė su troškintomis morkomis
- Močiutės burokėlių salotos
- Skaniausia mišrainė
- Vištienos salotos
- Rūkytos menkės salotos
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Brokoliai,
120 gramų -
Dešra, virta,
200 gramų -
Makaronai,
100 gramų -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Salierai, gumbas,
30 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Žalumynai, krapai ir svogūnų laiškai
- Prieskoniai, mėgiami
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Makaronus išvirkite, nukoškite ir atvėsinkite. Šiek tiek pasūdytame vandenyje išvirkite susmulkintą kekėmis brokolį, virkite kelias minutes, vandenį nukoškite ir taip pat leiskite atvėsti. Morką ir salierą supjaustykite smulkiais kubeliais ir išvirkite nedideliame vandens kiekyje, kai išvirs nukoškite vandenį ir leiskite atvėsti. Tada sudėkite į dubenį makaronus, kubeliais pjaustytą dešrą, daržoves, brokolius, užbarstykite prieskoniais ir smulkintais krapais, pasūdykite ir užpilkite majonezu. Gerai išmaišykite, apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.