Krepšininko pasistiprinimas su kiaušiniu ir skrudinta šonine.
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje.
Simo Jasaičio mėsainis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA, šaldyti) |
| 2 vienetai | bandelės (MANTINGA, mėsainiams) |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 2 vienetai | kiaulienos šoninė (karšto rūkymo (juostelės)) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | salotos (lapai) |
| šiek tiek | padažas (kepsnių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Karšto rūkymo šoninės juosteles pakepkite ant sausos keptuvės, kol šoninė taps traški.
3.
Šoninės kepimo metu išsiskirs riebalai, ant šių riebalų įmuškite ir iškepkite kiaušinį.
4.
Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, griežinėliais pjaustytus pomidorus, jautienos maltinuką, keptą kiaušinį, šoninės juosteles, apliekite padažu ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos mėsainis
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Tobulas burgeris
-
Vegetariški sumuštiniai
-
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
-
Saldūs sumuštinukai prie arbatos
-
Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
-
Vegetariški sumuštiniai pusryčiams
-
Kepti sumuštiniai su sūriu
-
Kepti sumuštiniai su avokadu
-
Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Skrebučiai su sūriu
-
Pusryčių skrebučiai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Ispaniški sandvičiai
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
Simo Jasaičio mėsainis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldyti,
1 vienetas -
Bandelės, MANTINGA, mėsainiams,
2 vienetai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Kiaulienos šoninė, karšto rūkymo (juostelės),
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Salotos, lapai
- Padažas, kepsnių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krepšininko pasistiprinimas su kiaušiniu ir skrudinta šonine.
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje.Karšto rūkymo šoninės juosteles pakepkite ant sausos keptuvės, kol šoninė taps traški.
Šoninės kepimo metu išsiskirs riebalai, ant šių riebalų įmuškite ir iškepkite kiaušinį.
Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, griežinėliais pjaustytus pomidorus, jautienos maltinuką, keptą kiaušinį, šoninės juosteles, apliekite padažu ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Kkk
2017-10-29 22:46
Geras skiedalas, dar reikejo parasyt prie darzoviu ukio pavadinima kur skinti pomidorai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
