Krepšininko pasistiprinimas su kiaušiniu ir skrudinta šonine.
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje.

Simo Jasaičio mėsainis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA, šaldyti) |
2 vienetai | bandelės (MANTINGA, mėsainiams) |
1 vienetas | pomidorai |
2 vienetai | kiaulienos šoninė (karšto rūkymo (juostelės)) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | salotos (lapai) |
šiek tiek | padažas (kepsnių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Karšto rūkymo šoninės juosteles pakepkite ant sausos keptuvės, kol šoninė taps traški.
3.
Šoninės kepimo metu išsiskirs riebalai, ant šių riebalų įmuškite ir iškepkite kiaušinį.
4.
Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, griežinėliais pjaustytus pomidorus, jautienos maltinuką, keptą kiaušinį, šoninės juosteles, apliekite padažu ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti sumuštiniai su sūriu
-
Lengvas ir greitas hamburgeriukas
-
Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Pusryčių skrebučiai
-
Šefo Luko mėsainis
-
Skrebučiai su sūriu
-
Keptas sumuštinis
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Greitas mėsainis su maltinuku
-
Karšti sumuštiniai su krevetėmis
-
Karšti sumuštiniai
-
Karšti sumuštiniai
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Burgeris
-
Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Nerealus mėsainis su maltiniu
Simo Jasaičio mėsainis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldyti,
1 vienetas -
Bandelės, MANTINGA, mėsainiams,
2 vienetai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Kiaulienos šoninė, karšto rūkymo (juostelės),
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Salotos, lapai
- Padažas, kepsnių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krepšininko pasistiprinimas su kiaušiniu ir skrudinta šonine.
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje.Karšto rūkymo šoninės juosteles pakepkite ant sausos keptuvės, kol šoninė taps traški.
Šoninės kepimo metu išsiskirs riebalai, ant šių riebalų įmuškite ir iškepkite kiaušinį.
Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, griežinėliais pjaustytus pomidorus, jautienos maltinuką, keptą kiaušinį, šoninės juosteles, apliekite padažu ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Kkk
2017-10-29 22:46
Geras skiedalas, dar reikejo parasyt prie darzoviu ukio pavadinima kur skinti pomidorai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...