Ant baltos duonos riekelės truputėlį patepus garstyčiomis (pagal savo skonį), dėti plonai pjaustytos dešros griežinėlį. Po to dėti ananaso griežinėlį ir ant viršaus fermentinio sūrio juostą (per visą duonos riekutę).
Dėti į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti apie 6-8 minutes iki duonos krašteliai pradeda lengvai apskrusti.
Valgyti šiltus, tinka prie kavos.
Šilti sumuštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
| 150 gramų | dešra (plonai raikyta virta ir parūkyta kumpinė) |
| 400 gramų | ananasų (marinuoti) |
| 400 gramų | duona (forminė) |
| 150 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti sumuštiniai su avokadu
-
Gardūs dešrainiai
-
Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Saldūs sumuštinukai prie arbatos
-
Vegetariški sumuštiniai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Prancūziškas skrebutis
-
Kiaulienos mėsainis
-
Gardūs sumuštiniai su ananasu
-
Skrebučiai su sūriu
-
Sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
-
Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
-
Karšti sumuštiniai
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Keptas sumuštinis
-
Karšti sumuštiniai su krevetėmis
-
Karšti sumuštiniai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Keptos batono riekelės su medumi
Šilti sumuštiniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Dešra, plonai raikyta virta ir parūkyta kumpinė,
150 gramų -
Ananasai, marinuoti,
400 gramų -
Duona, forminė,
400 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant baltos duonos riekelės truputėlį patepus garstyčiomis (pagal savo skonį), dėti plonai pjaustytos dešros griežinėlį. Po to dėti ananaso griežinėlį ir ant viršaus fermentinio sūrio juostą (per visą duonos riekutę).
Dėti į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti apie 6-8 minutes iki duonos krašteliai pradeda lengvai apskrusti.
Valgyti šiltus, tinka prie kavos.
Reklama:
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2010-06-23 08:44
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
