Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 riekės | batonas |
250 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | kietasis sūris (tarkuotas) |
0.5 vieneto | poras |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Baltą duoną paskrudinti.
2.
Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti, sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus. Pridėti griežinėliais supjaustytą pusę poro. Pridėti druskos ir pipirų. Kepti, kol viskas suminkštės.
3.
Tada masę sudėti ant apskrudintos duonos, apibarstyti sūriu ir kelias minutes orkaitėje palaikyti, kol sūris suminkštės. Galima sūrio ir netirpinti, o tik užbarstyti. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gardūs sumuštiniai su ananasu
- Sūrainiai "Sūrskiai"
- Karšti sumuštiniai su krevetėmis
- Kepti sumuštiniai su sūriu
- Šilti sumuštiniai
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Nerealus mėsainis su maltiniu
- Traškūs pusryčių skrebučiai
- Saldūs sumuštinukai prie arbatos
- Skrebučiai su sūriu
- Mėsainis su pelėsiniu sūriu
- Sumuštiniai su pievagrybiais
- Mėsainis su vištiena
- Sumuštinis "Ara"
- Akytieji sumuštiniai
- Burgeris and laužo
- Lengvas ir greitas hamburgeriukas
- Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
- Prancūziškas skrebutis
- Tobulas burgeris
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Batonas,
8 riekės -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Kietasis sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Poras,
0.5 vieneto -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Baltą duoną paskrudinti.
Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti, sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus. Pridėti griežinėliais supjaustytą pusę poro. Pridėti druskos ir pipirų. Kepti, kol viskas suminkštės.
Tada masę sudėti ant apskrudintos duonos, apibarstyti sūriu ir kelias minutes orkaitėje palaikyti, kol sūris suminkštės. Galima sūrio ir netirpinti, o tik užbarstyti. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...