
50 gramų | obuoliai |
500 gramų | silkė |
50 gramų | svogūnai |
šiek tiek | krapai (smulkinti) |
šiek tiek | petražolės |
150 gramų | rauginti agurkai |
šiek tiek | salierai (lapeliai) |
1 stiklinė | majonezas |
Iš šių salotų galima paruošti įvairių salotų, įmaišant į 100 g paruoštų silkių:
1. 25 g juostelėmis supjaustytu raugintų burokėlių, 25 g silkių ikrų ir 25 g smulkiai supjaustytu raugintų grybų.
2. 1 šaukštą stambiai tarkuoto obuolio, 1 šaukštą kapoto svogūno, 1 šaukštą tarkuotų krienų, šiek tiek citrinos sulčių, truputį cukraus.
3. 25 g smulkiai supjaustytos kietos rūkytos dešros, citrinos sulčių ir šiek tiek cukraus.
4. 25 g smulkiai supjaustytos virtos paukštienos, 1 virtą kiaušinį, šiek tiek garstyčių, cukraus.
5. 1 virtą sukapotą kiaušinį, 1 šaukštą kubiukais supjaustytu virtų bulvių, 1 mažą smulkiai supjaustytą svogūną, 1 arbatinį šaukštelį garstyčių, truputį cukraus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tuno salotos
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Mišrios salotos
-
Valentino salotos
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Grybų salotos su bulvėmis
-
Vinigretas
-
Pomidorai ir krabų lazdelės
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Veršienos salotos
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Ispaniškos salotos
-
Vištienos ir daržovių mišrainė
-
Mišrainė "Auksinė žuvelė"
-
Daržovių ir tuno salotos
-
Salotos "Ananasas"
Silkių salotos

- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
50 gramų -
Silkė,
500 gramų -
Svogūnai,
50 gramų - Krapai, smulkinti
- Petražolės
-
Rauginti agurkai,
150 gramų - Salierai, lapeliai
-
Majonezas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Silkės išmirkomos, nulupamos ir išrenkami kaulai. Silkės, obuoliai, agurkai ir svogūnai supjaustomi siauromis juostelėmis, sudedami prieskoniai, supilamas majonezas ir viskas atsargiai išmaišoma.
Iš šių salotų galima paruošti įvairių salotų, įmaišant į 100 g paruoštų silkių:
1. 25 g juostelėmis supjaustytu raugintų burokėlių, 25 g silkių ikrų ir 25 g smulkiai supjaustytu raugintų grybų.
2. 1 šaukštą stambiai tarkuoto obuolio, 1 šaukštą kapoto svogūno, 1 šaukštą tarkuotų krienų, šiek tiek citrinos sulčių, truputį cukraus.
3. 25 g smulkiai supjaustytos kietos rūkytos dešros, citrinos sulčių ir šiek tiek cukraus.
4. 25 g smulkiai supjaustytos virtos paukštienos, 1 virtą kiaušinį, šiek tiek garstyčių, cukraus.
5. 1 virtą sukapotą kiaušinį, 1 šaukštą kubiukais supjaustytu virtų bulvių, 1 mažą smulkiai supjaustytą svogūną, 1 arbatinį šaukštelį garstyčių, truputį cukraus.