Salotos su liežuviu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 250 gramų | kiaulės liežuvis (virtų) |
| 1 vienetas | morkos (virtų) |
| 2 vienetai | salierai |
| 1 vienetas | marinuoti agurkai |
| 1 valgomasis šaukštas | acto 3% |
| 2 žiupsneliai | druska |
| 1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 vienetas | bulvių (virtų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Supjaustykite juostelėmis liežuvį ir agurką.
2.
Morkas, bulves , salierus supjaustykite kubeliais.
3.
Tada sujunkite ingredientus, pridėkite pipirų , druskos , acto . Užpilkite salotas aliejumi ir gerai išmaišykite.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos salotos
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Paprastos makaronų salotos
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Cezario salotos su majonezu (pagal Kristiną)
-
Bajoriškos salotos
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Bulvių salotos su kopūstais
-
Galva
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Angliškos salotos
-
Pekino salotos su tunu
-
Krabų salotos
-
Silkė su borukėliais
-
Jūros gėrybių salotos
-
Porų ir kiaušinių salotos
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Salotos su rūkyta žuvimi
Salotos su liežuviu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulės liežuvis, virtų,
250 gramų -
Morkos, virtų,
1 vienetas -
Salierai,
2 vienetai -
Marinuoti agurkai,
1 vienetas -
Actas 3%,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Bulvės, virtų,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite juostelėmis liežuvį ir agurką.
Morkas, bulves , salierus supjaustykite kubeliais.
Tada sujunkite ingredientus, pridėkite pipirų , druskos , acto . Užpilkite salotas aliejumi ir gerai išmaišykite.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
