Makaronų mišrainė su vištiena
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | makaronai |
500 mililitrų | pievagrybiai (konservuo) |
100 gramų | agurkų (rauginti) |
100 gramų | vištiena (kumpelis) |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius, vištienos kumpelį ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu. Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Giedrės salotos
- Cezario salotos
- Porų mišrainė su obuoliais
- „Sužadėtinių“ salotos
- Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
- Rūkytos menkės salotos
- Salotos
- Sočios salotos
- Salotos "Kačiukai"
- Žalios salotos su silke
- Salotėlės
- Itališkos salotos
- Mišrainė su antiena ir pupelėm
- Kumpio mišrainė
- Neapolio salotos
- Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
- Daržovių mišrainė
- Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
- Ispaniškos salotos
- Žuvies salotos
Makaronų mišrainė su vištiena
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
250 gramų -
Pievagrybiai, konservuo,
500 mililitrų -
Agurkai, rauginti,
100 gramų -
Vištiena, kumpelis,
100 gramų - Majonezas
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius, vištienos kumpelį ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu. Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai