
Makaronų mišrainė su vištiena
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | makaronai |
500 mililitrų | pievagrybiai (konservuo) |
100 gramų | agurkų (rauginti) |
100 gramų | vištiena (kumpelis) |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius, vištienos kumpelį ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu. Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
-
Salotos su ančiuviais
-
Mišrainė su lašiša
-
Salotos su džiovintais grybais
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Galva
-
Burokėlių salotos su varške
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
„Sužadėtinių“ salotos
-
Konservuotų grybų salotos
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Mišrainė su rūkyta dešra
-
Vištienos salotos
-
Itališkos salotos
-
Salotos "Atgaiva"
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Sočios špinatų salotos su mėsa
-
Salotos su slyvomis
Makaronų mišrainė su vištiena
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
250 gramų -
Pievagrybiai, konservuo,
500 mililitrų -
Agurkai, rauginti,
100 gramų -
Vištiena, kumpelis,
100 gramų - Majonezas
- Druska
- Pipirai
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius, vištienos kumpelį ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu. Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai