Citrinos ir apelsino žievelė nutriname su cukrumi. Sudedame į stiklinį ąsotėlį ir užpilame arbata. Gėrimas atšaldomas, išmaišomas.
Supilamos citrinos ir apelsino sultys. Tiekiamas su ledukais.
Šalta arbata
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | arbatos (virta, stipri) |
5 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
1 vienetas | citrinos |
1 sauja | ledukai |
0.5 vieneto | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šalta arbata
- Vaistai nuo peršalimo
- Šalta mėtų arbata
- Jonažolių arbata
- Gervuogių lapų arbata
- Anyžinė skrandžio arbata
- Šalta vyšnių arbata
- „Masala Chai“ pagal Ritą
- Juoda arbata su prieskoniais
- Kaulavaisių arbata
- Šalta arbata su citrina
- Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
- Anyžinė arbata nuo kosulio
- Gudobelės arbata
- Žiemos arbata
- Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
- Šalta arbata su alkoholiu
- Šaltoji aviečių arbata
- Imbierinė arbata
- Putino uogų arbata
Šalta arbata
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Arbata, virta, stipri,
2 stiklinės -
Cukrus,
5 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinos,
1 vienetas -
Ledukai,
1 sauja -
Apelsinai,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Citrinos ir apelsino žievelė nutriname su cukrumi. Sudedame į stiklinį ąsotėlį ir užpilame arbata. Gėrimas atšaldomas, išmaišomas.
Supilamos citrinos ir apelsino sultys. Tiekiamas su ledukais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...