Citrinos ir apelsino žievelė nutriname su cukrumi. Sudedame į stiklinį ąsotėlį ir užpilame arbata. Gėrimas atšaldomas, išmaišomas.
Supilamos citrinos ir apelsino sultys. Tiekiamas su ledukais.

Šalta arbata
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | arbatos (virta, stipri) |
5 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
1 vienetas | citrinos |
1 sauja | ledukai |
0.5 vieneto | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
-
Arbatos punčas
-
Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
-
Čiobrelių arbata nuo peršalimo
-
Šalta juodoji arbata
-
Šalta žalioji arbata
-
Jaunystės eliksyras
-
Šalta kmynų arbata
-
Gudobelės arbata
-
Anyžinė arbata nuo kosulio
-
Šalta juodoji avietinė arbata
-
Šalta arbata su citrina
-
Putino uogų arbata
-
Šalta mėtų arbata
-
Arbata su prieskoniais
-
Šalta arbata su alkoholiu
-
Kaulavaisių arbata
-
Jonažolių arbata
-
Šaltoji arbata
-
Gervuogių lapų arbata
Šalta arbata
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Arbata, virta, stipri,
2 stiklinės -
Cukrus,
5 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinos,
1 vienetas -
Ledukai,
1 sauja -
Apelsinai,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Citrinos ir apelsino žievelė nutriname su cukrumi. Sudedame į stiklinį ąsotėlį ir užpilame arbata. Gėrimas atšaldomas, išmaišomas.
Supilamos citrinos ir apelsino sultys. Tiekiamas su ledukais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...