Cukrų, cinamoną, anyžių sėklas ir arbatžoles sumaišyti ir užpilti vandeniu. Virti ant vidutinės ugnies, kol užverda.
Po to įspausti iš pusės apelsino sultis. Išmaišyti.
Nukošti, kad nebūtų tirščių.
Galima įmesti citrinos griežinėlį.
Gerti dar šiltą!

Arbata su prieskoniais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | vanduo |
0.5 vieneto | apelsinų |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | anyžiaus (sutrintos sėklos) |
2 valgomieji šaukštai | arbatos (juodosios arbatos arbatžolės) |
30 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltoji aviečių arbata
-
Arbata su vanile
-
Šalta žalioji arbata
-
Kaulavaisių arbata
-
Šalta arbata
-
Jonažolių arbata
-
Šalta kmynų arbata
-
Šalta juodoji avietinė arbata
-
Anyžinė arbata nuo kosulio
-
Anyžinė skrandžio arbata
-
Gudobelės arbata
-
Arbatos punčas
-
Juoda arbata su citrina ir mėta
-
Šalta vyšnių arbata
-
Vaistai nuo peršalimo
-
Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
-
Žiemos arbata
-
Čiobrelių arbata nuo peršalimo
-
Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
-
Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
Arbata su prieskoniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 litras -
Apelsinai,
0.5 vieneto -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Anyžius, sutrintos sėklos,
1 arbatinis šaukštelis -
Arbata, juodosios arbatos arbatžolės,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukrų, cinamoną, anyžių sėklas ir arbatžoles sumaišyti ir užpilti vandeniu. Virti ant vidutinės ugnies, kol užverda.
Po to įspausti iš pusės apelsino sultis. Išmaišyti.
Nukošti, kad nebūtų tirščių.
Galima įmesti citrinos griežinėlį.
Gerti dar šiltą!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...