Cukrų, cinamoną, anyžių sėklas ir arbatžoles sumaišyti ir užpilti vandeniu. Virti ant vidutinės ugnies, kol užverda.
Po to įspausti iš pusės apelsino sultis. Išmaišyti.
Nukošti, kad nebūtų tirščių.
Galima įmesti citrinos griežinėlį.
Gerti dar šiltą!
Arbata su prieskoniais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 litras | vanduo |
| 0.5 vieneto | apelsinų |
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
| 1 arbatinis šaukštelis | anyžiaus (sutrintos sėklos) |
| 2 valgomieji šaukštai | arbatos (juodosios arbatos arbatžolės) |
| 30 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta arbata su alkoholiu
-
Arbata su prieskoniais
-
Arbatos punčas
-
Šaltoji arbata
-
„Masala Chai“ pagal Ritą
-
Šaltoji aviečių arbata
-
Žiemos arbata
-
Gervuogių lapų arbata
-
Vaistai nuo peršalimo
-
Arbatos gėrimas
-
Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
-
Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
-
Šalta kmynų arbata
-
Šalta juodoji arbata
-
Putino uogų arbata
-
Juoda arbata su citrina ir mėta
-
Juoda arbata su prieskoniais
-
Gudobelės arbata
-
Anyžinė skrandžio arbata
-
Imbierinė arbata
Arbata su prieskoniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 litras -
Apelsinai,
0.5 vieneto -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Anyžius, sutrintos sėklos,
1 arbatinis šaukštelis -
Arbata, juodosios arbatos arbatžolės,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukrų, cinamoną, anyžių sėklas ir arbatžoles sumaišyti ir užpilti vandeniu. Virti ant vidutinės ugnies, kol užverda.
Po to įspausti iš pusės apelsino sultis. Išmaišyti.
Nukošti, kad nebūtų tirščių.
Galima įmesti citrinos griežinėlį.
Gerti dar šiltą!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
