Arbatos punčas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
125 gramai cukrus
1 stiklinė citrinų sultys
0.5 stiklinės vynas (baltas)
0.5 litro arbatos (juoda)
4 saujos ledukai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Cukrų užpilame citrinos sultimis ir uždengę laikome šaltoje vietoje, kol cukrus ištirpsta.
Po to jį užpilame šilta juoda arbata, išmaišome, atvėsiname.
Į arbatą įdedame ledo gabalėlių. Ant ledo gabalėlių atsargiai pilame vyną.

Populiariausi receptai šią savaitę

Arbatos punčas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Cukrų užpilame citrinos sultimis ir uždengę laikome šaltoje vietoje, kol cukrus ištirpsta.
Po to jį užpilame šilta juoda arbata, išmaišome, atvėsiname.
Į arbatą įdedame ledo gabalėlių. Ant ledo gabalėlių atsargiai pilame vyną.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Inga 2014-02-21 00:18

    Puiku! Mano vaikuciams labai patiko, net mazylis 2 metu visa stikline isgere


Daugiau receptų