Cukrų užpilame citrinos sultimis ir uždengę laikome šaltoje vietoje, kol cukrus ištirpsta.
Po to jį užpilame šilta juoda arbata, išmaišome, atvėsiname.
Į arbatą įdedame ledo gabalėlių. Ant ledo gabalėlių atsargiai pilame vyną.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Arbatos punčas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
125 gramai | cukrus |
1 stiklinė | citrinų sultys |
0.5 stiklinės | vynas (baltas) |
0.5 litro | arbatos (juoda) |
4 saujos | ledukai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyno kokteilis
-
Agrastų vynas
-
Žiemos arbata
-
Arbūzinis punšas
-
Putojantis vynas su spanguolėmis
-
Putojančio vyno alkoholinis kokteilis
-
Kalėdinis vynas
-
Vermuto punšas
-
Apelsinų sulčių ir putojančio vyno gėrimas
-
Amerikietiškas alkoholinis kokteilis
-
Karštas vynas nuo kosulio
-
Kokteilis "Kosmopolitanas"
-
Karštas raudonas vynas – nuo visų ligų
-
Gervuoginis putojančio vyno kokteilis
-
Braškinis putojantis vynas
-
„Greipfrutinis mimosa“
-
Putojančio vyno kokteilis su citrina
-
Karštas vynas
-
Putojančio vyno kokteilis
-
Putojančio vyno–žagarės kokteilis
Arbatos punčas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
125 gramai -
Citrinų sultys,
1 stiklinė -
Vynas, baltas,
0.5 stiklinės -
Arbata, juoda,
0.5 litro -
Ledukai,
4 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukrų užpilame citrinos sultimis ir uždengę laikome šaltoje vietoje, kol cukrus ištirpsta.
Po to jį užpilame šilta juoda arbata, išmaišome, atvėsiname.
Į arbatą įdedame ledo gabalėlių. Ant ledo gabalėlių atsargiai pilame vyną.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Inga
2014-02-21 00:18
Puiku! Mano vaikuciams labai patiko, net mazylis 2 metu visa stikline isgere
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...