Gvazdikėlius, vanilę, cinamoną ir atbatžoles užplikome vandeniu.
Palaikome uždengę 2-4 min. Po to nukošiame.
Skanaus :)

Juoda arbata su prieskoniais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
1 vienetas | vanilė (lazdelės) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
1 valgomasis šaukštas | arbatos (juodos arbatžolės) |
1 vienetas | gvazdikėliai |
1 litras | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arbata su vanile
-
Šalta juodoji avietinė arbata
-
Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
-
Gudobelės arbata
-
Arbata su prieskoniais
-
Juoda arbata su citrina ir mėta
-
Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
-
Gervuogių lapų arbata
-
Vaistai nuo peršalimo
-
Šalta vyšnių arbata
-
Imbierinė arbata
-
Šaltoji kmynų ir melisos arbata
-
Kaulavaisių arbata
-
Šalta arbata su alkoholiu
-
Šalta arbata
-
„Masala Chai“ pagal Ritą
-
Šaltoji aviečių arbata
-
Jonažolių arbata
-
Šalta arbata su citrina
-
Čiobrelių arbata nuo peršalimo
Juoda arbata su prieskoniais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
-
Vanilė, lazdelės,
1 vienetas -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Arbata, juodos arbatžolės,
1 valgomasis šaukštas -
Gvazdikėliai,
1 vienetas -
Vanduo,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gvazdikėlius, vanilę, cinamoną ir atbatžoles užplikome vandeniu.
Palaikome uždengę 2-4 min. Po to nukošiame.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...