Ši arbata reguliuoja žarnyno veiklą.
Gaminimo būdas: du arbatiniai šaukšteliai mišinio užplikoma verdančio vandens stikline, verdama 10 min, perkošiama.
Geriama po pusę stiklinės ryte ir vakare. Šaltekšnio žievė turi būti jauno medžio, nepadauginkite jos, nes šaltekšnio žievėje yra nuodingųjų junginių.

Anyžinė skrandžio arbata
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios (sėklos) |
0.5 arbatinio šaukštelio | anyžiaus (vaisiai) |
0.25 arbatinio šaukštelio | kraujažolė |
0.75 arbatinio šaukštelio | saldymedis (šaknys) |
0.5 arbatinio šaukštelio | šaltekšnis (žievė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jonažolių arbata
-
Gudobelės arbata
-
Anyžinė arbata nuo kosulio
-
Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
-
Šalta vyšnių arbata
-
Juoda arbata su citrina ir mėta
-
Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
-
Putino uogų arbata
-
Šaltoji arbata
-
Imbierinė arbata
-
Šalta mėtų arbata
-
Juoda arbata su prieskoniais
-
Čiobrelių arbata nuo peršalimo
-
Šaltoji kmynų ir melisos arbata
-
Vaistai nuo peršalimo
-
Šalta kmynų arbata
-
Šalta juodoji arbata
-
„Masala Chai“ pagal Ritą
-
Žiemos arbata
-
Šalta žalioji arbata
Anyžinė skrandžio arbata
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Garstyčios, sėklos,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Anyžius, vaisiai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kraujažolė,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Saldymedis, šaknys,
3/4 arbatinio šaukštelio -
Šaltekšnis, žievė,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ši arbata reguliuoja žarnyno veiklą.
Gaminimo būdas: du arbatiniai šaukšteliai mišinio užplikoma verdančio vandens stikline, verdama 10 min, perkošiama.
Geriama po pusę stiklinės ryte ir vakare. Šaltekšnio žievė turi būti jauno medžio, nepadauginkite jos, nes šaltekšnio žievėje yra nuodingųjų junginių.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Salteksniu
2012-11-25 19:59
galima tik truputi nuodytis? :D
-
saulele43
2009-05-07 13:49
po isgertuviu labai gerai, patariu :bloga: ;-) :jee:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...