Užplikinti juodąją arbatą. Arbatžoles nukošti.
Įmaišyti cukrų. Leisti atvėsti iki kambario temperatūros.
Į arbatą įmaišyti granatų sultis, įdėti citrinos griežinėlių ir ledukų.

Šalta juodoji arbata
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 mililitrų | granatai (sultys) |
1 vienetas | citrinos |
2 valgomieji šaukštai | arbatos (juodoji) |
1 stiklinė | ledukai |
1 litras | vanduo |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltoji aviečių arbata
-
Arbatos gėrimas
-
Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
-
Putino uogų arbata
-
Arbata su prieskoniais
-
Gudobelės arbata
-
Imbierinė arbata
-
Šalta arbata
-
Anyžinė arbata nuo kosulio
-
Arbatos punčas
-
Anyžinė skrandžio arbata
-
Šaltoji kmynų ir melisos arbata
-
Čiobrelių arbata nuo peršalimo
-
Arbata su vanile
-
Kaulavaisių arbata
-
Šalta vyšnių arbata
-
Šalta juodoji avietinė arbata
-
Juoda arbata su prieskoniais
-
Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
-
Vitamino C sugrįžimas puodelyje
Šalta juodoji arbata
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Granatai, sultys,
100 mililitrų -
Citrinos,
1 vienetas -
Arbata, juodoji,
2 valgomieji šaukštai -
Ledukai,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 litras -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užplikinti juodąją arbatą. Arbatžoles nukošti.
Įmaišyti cukrų. Leisti atvėsti iki kambario temperatūros.
Į arbatą įmaišyti granatų sultis, įdėti citrinos griežinėlių ir ledukų.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...