Žolelių mišinuką užplikyti indelyje, nukošti ir skanauti šaltą žiemos vakarą:)
Primena šiltas vasaros dienas,skanaus. Tinka ir šaukštelis medaus ir imbiero gabaliukas.
Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| šiek tiek | prieskoninės žolelės ( raudonėlis, čiobrelis, melisa, juozažolė,pipirmėtė) |
| 1 arbatinis šaukštelis | medus |
| šiek tiek | imbieras |
| 4 lapai | vafliai (lakštai) |
| 3 valgomieji šaukštai | uogienė (braškių) |
| 6 vienetai | braškės (šaldytos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Vaflių lakštus aptepti braškių ar kita mėgiama uogiene ir paslėgti trumpam. Pjaustyti norimos formos gabaliukais, puošti šviežia (šaldyta) braške ar uoga iš uogienės.
3.
Šaltais žiemos vakarais savos gamybos pasiruošta arbatėle ( auginame ir džioviname savo sode) dažnai skanaujame ir šildomės. Padeda mums ir peršalus, ramina, stiprina organizmą. Na ,o vafliai tiko saldumynų poreikiui numalšinti tuo metu.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
-
Jaunystės eliksyras
-
Arbata su prieskoniais
-
Anyžinė arbata nuo kosulio
-
Šaltoji aviečių arbata
-
Juodosios arbatos gėrimas su apelsinais
-
Šalta juodoji arbata
-
Šalta arbata
-
Čiobrelių arbata nuo peršalimo
-
Šaltoji kmynų ir melisos arbata
-
Kaulavaisių arbata
-
„Masala Chai“ pagal Ritą
-
Šalta žalioji arbata
-
Gudobelės arbata
-
Šalta kmynų arbata
-
Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
-
Šalta arbata su citrina
-
Šalta juodoji avietinė arbata
-
Šalta vyšnių arbata
-
Arbatos punčas
Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Prieskoninės žolelės, raudonėlis, čiobrelis, melisa, juozažolė,pipirmėtė
-
Medus,
1 arbatinis šaukštelis - Imbieras
-
Vafliai, lakštai,
4 lapai -
Uogienė, braškių,
3 valgomieji šaukštai -
Braškės, šaldytos,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žolelių mišinuką užplikyti indelyje, nukošti ir skanauti šaltą žiemos vakarą:)
Primena šiltas vasaros dienas,skanaus. Tinka ir šaukštelis medaus ir imbiero gabaliukas.Vaflių lakštus aptepti braškių ar kita mėgiama uogiene ir paslėgti trumpam. Pjaustyti norimos formos gabaliukais, puošti šviežia (šaldyta) braške ar uoga iš uogienės.
Šaltais žiemos vakarais savos gamybos pasiruošta arbatėle ( auginame ir džioviname savo sode) dažnai skanaujame ir šildomės. Padeda mums ir peršalus, ramina, stiprina organizmą. Na ,o vafliai tiko saldumynų poreikiui numalšinti tuo metu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
