Žolelių mišinuką užplikyti indelyje, nukošti ir skanauti šaltą žiemos vakarą:)
Primena šiltas vasaros dienas,skanaus. Tinka ir šaukštelis medaus ir imbiero gabaliukas.

Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | prieskoninės žolelės ( raudonėlis, čiobrelis, melisa, juozažolė,pipirmėtė) |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
šiek tiek | imbieras |
4 lapai | vafliai (lakštai) |
3 valgomieji šaukštai | uogienė (braškių) |
6 vienetai | braškės (šaldytos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Vaflių lakštus aptepti braškių ar kita mėgiama uogiene ir paslėgti trumpam. Pjaustyti norimos formos gabaliukais, puošti šviežia (šaldyta) braške ar uoga iš uogienės.
3.
Šaltais žiemos vakarais savos gamybos pasiruošta arbatėle ( auginame ir džioviname savo sode) dažnai skanaujame ir šildomės. Padeda mums ir peršalus, ramina, stiprina organizmą. Na ,o vafliai tiko saldumynų poreikiui numalšinti tuo metu.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbierinė arbata
-
Šalta arbata
-
Jaunystės eliksyras
-
Šalta juodoji arbata
-
Šalta juodoji avietinė arbata
-
Putino uogų arbata
-
Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
-
Arbatos gėrimas
-
Šalta kmynų arbata
-
Arbata su vanile
-
Juodosios arbatos gėrimas su apelsinais
-
Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
-
Šaltoji arbata
-
Jonažolių arbata
-
Kaulavaisių arbata
-
Šalta vyšnių arbata
-
Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
-
Juoda arbata su prieskoniais
-
Gudobelės arbata
-
Šalta žalioji arbata
Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Prieskoninės žolelės, raudonėlis, čiobrelis, melisa, juozažolė,pipirmėtė
-
Medus,
1 arbatinis šaukštelis - Imbieras
-
Vafliai, lakštai,
4 lapai -
Uogienė, braškių,
3 valgomieji šaukštai -
Braškės, šaldytos,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žolelių mišinuką užplikyti indelyje, nukošti ir skanauti šaltą žiemos vakarą:)
Primena šiltas vasaros dienas,skanaus. Tinka ir šaukštelis medaus ir imbiero gabaliukas.Vaflių lakštus aptepti braškių ar kita mėgiama uogiene ir paslėgti trumpam. Pjaustyti norimos formos gabaliukais, puošti šviežia (šaldyta) braške ar uoga iš uogienės.
Šaltais žiemos vakarais savos gamybos pasiruošta arbatėle ( auginame ir džioviname savo sode) dažnai skanaujame ir šildomės. Padeda mums ir peršalus, ramina, stiprina organizmą. Na ,o vafliai tiko saldumynų poreikiui numalšinti tuo metu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...