šiek tiek | prieskoninės žolelės ( raudonėlis, čiobrelis, melisa, juozažolė,pipirmėtė) |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
šiek tiek | imbieras |
4 lapai | vafliai (lakštai) |
3 valgomieji šaukštai | uogienė (braškių) |
6 vienetai | braškės (šaldytos) |
Primena šiltas vasaros dienas,skanaus. Tinka ir šaukštelis medaus ir imbiero gabaliukas.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Anyžinė arbata nuo kosulio
- Šaltoji kmynų ir melisos arbata
- Jaunystės eliksyras
- Šalta arbata
- Šalta juodoji arbata
- Kaulavaisių arbata
- Arbatos gėrimas
- Šalta žalioji arbata
- Čiobrelių arbata nuo peršalimo
- Juoda arbata su citrina ir mėta
- Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
- Imbierinė arbata
- Šalta mėtų arbata
- Šalta vyšnių arbata
- Arbata su prieskoniais
- Gudobelės arbata
- Šaltoji aviečių arbata
- Putino uogų arbata
- Arbata su vanile
- „Masala Chai“ pagal Ritą
Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Prieskoninės žolelės, raudonėlis, čiobrelis, melisa, juozažolė,pipirmėtė
-
Medus,
1 arbatinis šaukštelis - Imbieras
-
Vafliai, lakštai,
4 lapai -
Uogienė, braškių,
3 valgomieji šaukštai -
Braškės, šaldytos,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žolelių mišinuką užplikyti indelyje, nukošti ir skanauti šaltą žiemos vakarą:)
Primena šiltas vasaros dienas,skanaus. Tinka ir šaukštelis medaus ir imbiero gabaliukas.Vaflių lakštus aptepti braškių ar kita mėgiama uogiene ir paslėgti trumpam. Pjaustyti norimos formos gabaliukais, puošti šviežia (šaldyta) braške ar uoga iš uogienės.
Šaltais žiemos vakarais savos gamybos pasiruošta arbatėle ( auginame ir džioviname savo sode) dažnai skanaujame ir šildomės. Padeda mums ir peršalus, ramina, stiprina organizmą. Na ,o vafliai tiko saldumynų poreikiui numalšinti tuo metu.
Skanaus.