Jaunus lapus apvytinkite ore, po to pabaikite džiovinti orkaitėje 40 C temperatūroje, smulkiai supjaustykite ir laikykite uždaruose popieriniuose paketuose.
Užplikykite lapus kaip arbatą, pasaldinkite ir gerkite.
Gervuogių lapų arbata
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | gervuogės (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kaulavaisių arbata
- Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
- Vitamino C sugrįžimas puodelyje
- Jonažolių arbata
- Anyžinė skrandžio arbata
- Arbatos gėrimas
- Putino uogų arbata
- Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
- Šalta arbata su alkoholiu
- Arbata su vanile
- Vaistai nuo peršalimo
- „Masala Chai“ pagal Ritą
- Juoda arbata su prieskoniais
- Gudobelės arbata
- Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
- Žiemos arbata
- Šalta mėtų arbata
- Jaunystės eliksyras
- Anyžinė arbata nuo kosulio
- Šalta vyšnių arbata
Gervuogių lapų arbata
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Gervuogės, lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunus lapus apvytinkite ore, po to pabaikite džiovinti orkaitėje 40 C temperatūroje, smulkiai supjaustykite ir laikykite uždaruose popieriniuose paketuose.
Užplikykite lapus kaip arbatą, pasaldinkite ir gerkite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...