Jaunus lapus apvytinkite ore, po to pabaikite džiovinti orkaitėje 40 C temperatūroje, smulkiai supjaustykite ir laikykite uždaruose popieriniuose paketuose.
Užplikykite lapus kaip arbatą, pasaldinkite ir gerkite.

Gervuogių lapų arbata
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | gervuogės (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta žalioji arbata
-
Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
-
Juoda arbata su prieskoniais
-
Gervuogių lapų arbata
-
Čiobrelių arbata nuo peršalimo
-
Arbatos gėrimas
-
Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
-
Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
-
Gudobelės arbata
-
Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
-
Šaltoji aviečių arbata
-
„Masala Chai“ pagal Ritą
-
Anyžinė arbata nuo kosulio
-
Jonažolių arbata
-
Šalta arbata su alkoholiu
-
Šalta arbata su citrina
-
Šaltoji kmynų ir melisos arbata
-
Šalta juodoji avietinė arbata
-
Šalta vyšnių arbata
-
Šalta kmynų arbata
Gervuogių lapų arbata
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Gervuogės, lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunus lapus apvytinkite ore, po to pabaikite džiovinti orkaitėje 40 C temperatūroje, smulkiai supjaustykite ir laikykite uždaruose popieriniuose paketuose.
Užplikykite lapus kaip arbatą, pasaldinkite ir gerkite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...