Arbatžoles, imbierą, cinamoną, gvazdikėlius užpilame verdančiu vandeniu.
Palaikome 3 minutes ir nukošiame.
Įdedame griežinėlį citrinos ir medaus ar cukraus pagal skonį.
Imbierinė arbata
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 valgomieji šaukštai | arbatos (žalioji) |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | imbieras |
| šiek tiek | cinamonas |
| 2 vienetai | gvazdikėliai (pumpurai) |
| šiek tiek | medus |
| 1 skiltelė | citrinos |
| 0.5 mililitro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Anyžinė skrandžio arbata
-
Jonažolių arbata
-
Jaunystės eliksyras
-
Arbatos gėrimas
-
Šalta arbata su citrina
-
Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
-
Šaltoji aviečių arbata
-
Čiobrelių arbata nuo peršalimo
-
„Masala Chai“ pagal Ritą
-
Arbata su vanile
-
Šalta kmynų arbata
-
Vaistai nuo peršalimo
-
Juoda arbata su citrina ir mėta
-
Gudobelės arbata
-
Anyžinė arbata nuo kosulio
-
Šaltoji arbata
-
Žiemos arbata
-
Arbatos punčas
-
Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
-
Šalta arbata su alkoholiu
Imbierinė arbata
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Arbata, žalioji,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras,
1/4 arbatinio šaukštelio - Cinamonas
-
Gvazdikėliai, pumpurai,
2 vienetai - Medus
-
Citrinos,
1 skiltelė -
Vanduo,
0.5 mililitro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Arbatžoles, imbierą, cinamoną, gvazdikėlius užpilame verdančiu vandeniu.
Palaikome 3 minutes ir nukošiame.
Įdedame griežinėlį citrinos ir medaus ar cukraus pagal skonį.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
