Kaukazinėms slyvaitėms išimami kauliukai. Jie užpilami cukrumi ir palaikomi valandą.
Po to kauliukai užpilami nestipria karšta arbata.
Gerti atšaldytą.

Kaulavaisių arbata
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
200 mililitrų | arbatos (juoda) |
1 sauja | slyvos (kaukazinės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juoda arbata su prieskoniais
-
Gervuogių lapų arbata
-
Šalta mėtų arbata
-
Vaistai nuo peršalimo
-
Šaltoji arbata
-
Jonažolių arbata
-
Gudobelės arbata
-
Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
-
Žiemos arbata
-
Vitamino C sugrįžimas puodelyje
-
Šalta vyšnių arbata
-
Šaltoji aviečių arbata
-
Imbierinė arbata
-
Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
-
Juodosios arbatos gėrimas su apelsinais
-
Arbatos punčas
-
Šaltoji kmynų ir melisos arbata
-
Arbata su vanile
-
Arbata su prieskoniais
-
Anyžinė skrandžio arbata
Kaulavaisių arbata
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
-
Arbata, juoda,
200 mililitrų -
Slyvos, kaukazinės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kaukazinėms slyvaitėms išimami kauliukai. Jie užpilami cukrumi ir palaikomi valandą.
Po to kauliukai užpilami nestipria karšta arbata.
Gerti atšaldytą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...