Kaukazinėms slyvaitėms išimami kauliukai. Jie užpilami cukrumi ir palaikomi valandą.
Po to kauliukai užpilami nestipria karšta arbata.
Gerti atšaldytą.

Kaulavaisių arbata
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
200 mililitrų | arbatos (juoda) |
1 sauja | slyvos (kaukazinės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Anyžinė skrandžio arbata
-
Jaunystės eliksyras
-
Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
-
Putino uogų arbata
-
Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
-
Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
-
Arbata su prieskoniais
-
Arbata su vanile
-
Arbatos gėrimas
-
Šalta juodoji avietinė arbata
-
„Masala Chai“ pagal Ritą
-
Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
-
Šalta arbata su citrina
-
Vaistai nuo peršalimo
-
Šaltoji arbata
-
Šalta arbata su alkoholiu
-
Arbatos punčas
-
Šalta kmynų arbata
-
Šalta mėtų arbata
-
Imbierinė arbata
Kaulavaisių arbata
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
-
Arbata, juoda,
200 mililitrų -
Slyvos, kaukazinės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kaukazinėms slyvaitėms išimami kauliukai. Jie užpilami cukrumi ir palaikomi valandą.
Po to kauliukai užpilami nestipria karšta arbata.
Gerti atšaldytą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...