Kaukazinėms slyvaitėms išimami kauliukai. Jie užpilami cukrumi ir palaikomi valandą.
Po to kauliukai užpilami nestipria karšta arbata.
Gerti atšaldytą.
Kaulavaisių arbata
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | cukrus |
| 200 mililitrų | arbatos (juoda) |
| 1 sauja | slyvos (kaukazinės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
-
„Masala Chai“ pagal Ritą
-
Šaltoji kmynų ir melisos arbata
-
Anyžinė skrandžio arbata
-
Arbata su vanile
-
Šalta juodoji arbata
-
Šalta arbata
-
Vaistai nuo peršalimo
-
Putino uogų arbata
-
Čiobrelių arbata nuo peršalimo
-
Imbierinė arbata
-
Šalta kmynų arbata
-
Šalta žalioji arbata
-
Šalta mėtų arbata
-
Juodosios arbatos gėrimas su apelsinais
-
Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
-
Kaulavaisių arbata
-
Šalta vyšnių arbata
-
Arbata su prieskoniais
-
Anyžinė arbata nuo kosulio
Kaulavaisių arbata
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
-
Arbata, juoda,
200 mililitrų -
Slyvos, kaukazinės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kaukazinėms slyvaitėms išimami kauliukai. Jie užpilami cukrumi ir palaikomi valandą.
Po to kauliukai užpilami nestipria karšta arbata.
Gerti atšaldytą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
