Arbatą sumaišyti su sirupu. Į stiklines dėti ledo, aviečių, citrinos griežinėlius ir pilti paruoštą arbatą.
Skanaus!

Šaltoji aviečių arbata
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 litrai | arbatos (stipri, juodoji) |
1 stiklinė | aviečių (šviežios) |
1 stiklinė | aviečių sulčių |
1 vienetas | citrinos |
1 saujelė | ledukai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jonažolių arbata
-
„Masala Chai“ pagal Ritą
-
Anyžinė skrandžio arbata
-
Juoda arbata su citrina ir mėta
-
Šalta kmynų arbata
-
Anyžinė arbata nuo kosulio
-
Šalta žalioji arbata
-
Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
-
Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
-
Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
-
Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
-
Vitamino C sugrįžimas puodelyje
-
Arbata su prieskoniais
-
Šaltoji kmynų ir melisos arbata
-
Šaltoji arbata
-
Vaistai nuo peršalimo
-
Šalta mėtų arbata
-
Juoda arbata su prieskoniais
-
Jaunystės eliksyras
-
Putino uogų arbata
Šaltoji aviečių arbata
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Arbata, stipri, juodoji,
2 litrai -
Avietės, šviežios,
1 stiklinė -
Aviečių sultys,
1 stiklinė -
Citrinos,
1 vienetas -
Ledukai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Arbatą sumaišyti su sirupu. Į stiklines dėti ledo, aviečių, citrinos griežinėlius ir pilti paruoštą arbatą.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...