Arbatą sumaišyti su sirupu. Į stiklines dėti ledo, aviečių, citrinos griežinėlius ir pilti paruoštą arbatą.
Skanaus!
Šaltoji aviečių arbata
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 2 litrai | arbatos (stipri, juodoji) |
| 1 stiklinė | aviečių (šviežios) |
| 1 stiklinė | aviečių sulčių |
| 1 vienetas | citrinos |
| 1 saujelė | ledukai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gervuogių lapų arbata
-
„Masala Chai“ pagal Ritą
-
Arbata su prieskoniais
-
Šalta žalioji arbata
-
Šalta arbata
-
Šalta mėtų arbata
-
Juoda arbata su citrina ir mėta
-
Vitamino C sugrįžimas puodelyje
-
Šalta vyšnių arbata
-
Juodosios arbatos gėrimas su apelsinais
-
Žiemos arbata
-
Čiobrelių arbata nuo peršalimo
-
Gudobelės arbata
-
Anyžinė skrandžio arbata
-
Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
-
Šalta juodoji arbata
-
Šalta arbata su citrina
-
Arbata su vanile
-
Arbatos gėrimas
-
Šaltoji arbata
Šaltoji aviečių arbata
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Arbata, stipri, juodoji,
2 litrai -
Avietės, šviežios,
1 stiklinė -
Aviečių sultys,
1 stiklinė -
Citrinos,
1 vienetas -
Ledukai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Arbatą sumaišyti su sirupu. Į stiklines dėti ledo, aviečių, citrinos griežinėlius ir pilti paruoštą arbatą.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
