
Ryžiai su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų | ryžiai |
4 vienetai | pievagrybiai |
2 vienetai | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | petražolės |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Ryžius išvirti.
2.
Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti. Minutę apkepti su aliejumi.
3.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais. Juos sudėti ant kepančių svogūnų ir česnako. Kepti pridėjus, kol pievagrybiai parus.
4.
Sudėti ryžius. Įberti druskos, prieskonių. Ir kepti nuolat išmaišant.
5.
Petražoles supjaustyti ir jomis apibarstyti patiektą paruoštą troškinį. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su krekeriais
-
Galva
-
Krevečių salotos su kriaušėmis
-
Šviežių burokėlių salotos
-
Karštos vištienos salotos
-
Porų ir kiaušinių salotos
-
Lašišos salotos
-
Grybų mišrainė
-
Žuvies salotos
-
Pekino salotos su tunu
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Pomidorai ir krabų lazdelės
-
Daržovių ir vaisių salotos
-
Tuno salotos
-
Krabų mėsos ir grybų salotos
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
-
Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
-
Silkės salotos su kiaušiniais
-
Paprastos makaronų salotos
-
Pagerintos graikiškos salotos
Ryžiai su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ryžiai,
100 gramų -
Pievagrybiai,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius išvirti.
Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti. Minutę apkepti su aliejumi.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais. Juos sudėti ant kepančių svogūnų ir česnako. Kepti pridėjus, kol pievagrybiai parus.
Sudėti ryžius. Įberti druskos, prieskonių. Ir kepti nuolat išmaišant.
Petražoles supjaustyti ir jomis apibarstyti patiektą paruoštą troškinį. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...