Ryžiai su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų | ryžiai |
4 vienetai | pievagrybiai |
2 vienetai | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | petražolės |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Ryžius išvirti.
2.
Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti. Minutę apkepti su aliejumi.
3.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais. Juos sudėti ant kepančių svogūnų ir česnako. Kepti pridėjus, kol pievagrybiai parus.
4.
Sudėti ryžius. Įberti druskos, prieskonių. Ir kepti nuolat išmaišant.
5.
Petražoles supjaustyti ir jomis apibarstyti patiektą paruoštą troškinį. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos ir daržovių mišrainė
- Silkės tortas
- Itališkos salotos
- Salotos su avokadu ir feta
- Salotos "Atgaiva"
- Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
- Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
- Salierų salotos su riešutais
- Salotos „Drakonas“
- Salotos „Vištiena su kompanija“
- Makaronų salotos su rūkytu kumpiu
- Salotos su perlinėmis kruopomis
- Cukinija su ančiuviais
- Raugintų kopūstų ir džiovintų slyvų mišrainė
- Raudonikių salotos su daržovėmis
- Makaronai su papaja
- Traškus užkandis prie alaus
- Olgos salotų receptas
- Salotos „Jūros troškinys“
- Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
Ryžiai su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ryžiai,
100 gramų -
Pievagrybiai,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius išvirti.
Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti. Minutę apkepti su aliejumi.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais. Juos sudėti ant kepančių svogūnų ir česnako. Kepti pridėjus, kol pievagrybiai parus.
Sudėti ryžius. Įberti druskos, prieskonių. Ir kepti nuolat išmaišant.
Petražoles supjaustyti ir jomis apibarstyti patiektą paruoštą troškinį. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...