Ryžiai su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 100 gramų | ryžiai |
| 4 vienetai | pievagrybiai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 žiupsnelis | petražolės |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Ryžius išvirti.
2.
Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti. Minutę apkepti su aliejumi.
3.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais. Juos sudėti ant kepančių svogūnų ir česnako. Kepti pridėjus, kol pievagrybiai parus.
4.
Sudėti ryžius. Įberti druskos, prieskonių. Ir kepti nuolat išmaišant.
5.
Petražoles supjaustyti ir jomis apibarstyti patiektą paruoštą troškinį. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Burokėliai su spanguolėmis
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Skaniausia mišrainė
-
Cezario salotos
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Raudonikių salotos su daržovėmis
-
Lietuviškos salotos
-
Bulvių salotos su svogūnais
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Balta mišrainė
-
Salotos Kalėdų stalui
-
Burokėlių salotos
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Greitai paruošiamos makaronų salotos
-
Salotos su tunu
-
Ryžių mišrainė
-
Sloksniuotas salotos
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
Ryžiai su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ryžiai,
100 gramų -
Pievagrybiai,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius išvirti.
Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti. Minutę apkepti su aliejumi.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais. Juos sudėti ant kepančių svogūnų ir česnako. Kepti pridėjus, kol pievagrybiai parus.
Sudėti ryžius. Įberti druskos, prieskonių. Ir kepti nuolat išmaišant.
Petražoles supjaustyti ir jomis apibarstyti patiektą paruoštą troškinį. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
