Salotos "Ananasas"
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas vištiena (krūtinėlė)
300 gramų grybai
4 vienetai kiaušiniai (virti)
150 gramų salotos
100 gramų fermentinio sūrio (tarkuotas)
1.5 valgomojo šaukšto aliejaus
šiek tiek majonezas
šiek tiek druska
Papuošimui:
300 gramų pievagrybiai (marinuoti, pjaustyti )
1 sauja svogūnų laiškai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištieną išvirkite pasūdytame vandenyje, ataušinkite ir supjaustykite kubeliais.
2.
Grybus supjaustyti gražiais griežinėliais ir apkepti augaliniame aliejuje pora minučių.
3.
Kiaušinius išvirti. Trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus sutarkuoti ir sumaišyti su marinuotais grybais. Trynius susmulkinti ir sumaišyti su vištiena. Į šią masę dėti majonezo ir išmaišyti.
4.
Į didelę lėkštę sluoksniuoti ovalo formos salotas: dėti grybų masę ir užbarstyti sūrio, tada dėti vištienos masę ir užbarstyti sūrio, vėl dėti grybus ir taip, kol baigsis produktai.

Viršų aptepti majonezu, gražiai išdėlioti pievagrybius ir papuošti svogūnų laiškais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Salotos "Ananasas"

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Papuošimui:
Gaminimo eiga:
  1. Vištieną išvirkite pasūdytame vandenyje, ataušinkite ir supjaustykite kubeliais.

  2. Grybus supjaustyti gražiais griežinėliais ir apkepti augaliniame aliejuje pora minučių.

  3. Kiaušinius išvirti. Trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus sutarkuoti ir sumaišyti su marinuotais grybais. Trynius susmulkinti ir sumaišyti su vištiena. Į šią masę dėti majonezo ir išmaišyti.

  4. Į didelę lėkštę sluoksniuoti ovalo formos salotas: dėti grybų masę ir užbarstyti sūrio, tada dėti vištienos masę ir užbarstyti sūrio, vėl dėti grybus ir taip, kol baigsis produktai.

    Viršų aptepti majonezu, gražiai išdėlioti pievagrybius ir papuošti svogūnų laiškais.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (3)


  • ragautoja 2017-02-09 12:13

    labai brangu,gal tiek tos


  • '''''' 2015-09-04 10:30

    skanu


  • ernesta 2015-02-07 21:45

    O grybai butinai turi butu marinuoti pievagrybiai?ar tinka bet kokie?


Daugiau receptų