Žaliuosius ridikus ir išvirtą ir ataušintą supjaustyti juostelėmis. Putpėlių kiaušinius išvirti ir susmulkinti. Svogūnus supjaustyti smulkiai. Paruoštus komponentus sudėti į dubenį, įpilti šiek tiek aliejaus, pagal skonį dėti "Vilniaus" majonezo, išmaišyti bei pabarstyti smulkintais krapais.
Skanaus.
Taškento salotos su majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | ridikėliai (žalieji, maži) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | kiaušiniai ((putpėlių)) |
100 gramų | jautiena (virta pasūdytame vandenyje.) |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grūdėtos varškės salotos
- Salotos su perlinėmis kruopomis
- Salotos su persikais ir kumpiu
- Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
- Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
- Pupelių mišrainė
- Vištienos mišrainė
- Azijos salotos
- Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
- Mangas su rūkyta vištiena
- Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
- Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
- Grybų salotos su bulvėmis
- Kepenėlių mišrainė su grybais
- Mišrios salotos
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Salotos su mėsa
- Silkės tortas
- Brokolių salotos
- Šparaginių pupelių salotos
Taškento salotos su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Ridikėliai, žalieji, maži,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
1 vienetas -
Kiaušiniai, (putpėlių),
2 vienetai -
Jautiena, virta pasūdytame vandenyje.,
100 gramų - Majonezas, VILNIUS
- Druska
- Pipirai, juodi
- Aliejus
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žaliuosius ridikus ir išvirtą ir ataušintą supjaustyti juostelėmis. Putpėlių kiaušinius išvirti ir susmulkinti. Svogūnus supjaustyti smulkiai. Paruoštus komponentus sudėti į dubenį, įpilti šiek tiek aliejaus, pagal skonį dėti "Vilniaus" majonezo, išmaišyti bei pabarstyti smulkintais krapais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...