Žaliuosius ridikus ir išvirtą ir ataušintą supjaustyti juostelėmis. Putpėlių kiaušinius išvirti ir susmulkinti. Svogūnus supjaustyti smulkiai. Paruoštus komponentus sudėti į dubenį, įpilti šiek tiek aliejaus, pagal skonį dėti "Vilniaus" majonezo, išmaišyti bei pabarstyti smulkintais krapais.
Skanaus.

Taškento salotos su majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | ridikėliai (žalieji, maži) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | kiaušiniai ((putpėlių)) |
100 gramų | jautiena (virta pasūdytame vandenyje.) |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
-
Jautienos salotos
-
Salotos „Irida“
-
Ryžių salotos su žuvimi
-
Salotos su slyvomis
-
Krabų salotos
-
Salotos su menkėmis
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Salotos su vištiena
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Mišrainė krepšelyje
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Paprastos makaronų salotos
-
Angliškos salotos
-
Milano salotos su rūkyta žuvimi
-
Grybų salotos su bulvėmis
-
Sojų salotos
Taškento salotos su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Ridikėliai, žalieji, maži,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
1 vienetas -
Kiaušiniai, (putpėlių),
2 vienetai -
Jautiena, virta pasūdytame vandenyje.,
100 gramų - Majonezas, VILNIUS
- Druska
- Pipirai, juodi
- Aliejus
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žaliuosius ridikus ir išvirtą ir ataušintą supjaustyti juostelėmis. Putpėlių kiaušinius išvirti ir susmulkinti. Svogūnus supjaustyti smulkiai. Paruoštus komponentus sudėti į dubenį, įpilti šiek tiek aliejaus, pagal skonį dėti "Vilniaus" majonezo, išmaišyti bei pabarstyti smulkintais krapais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...