Žaliuosius ridikus ir išvirtą ir ataušintą supjaustyti juostelėmis. Putpėlių kiaušinius išvirti ir susmulkinti. Svogūnus supjaustyti smulkiai. Paruoštus komponentus sudėti į dubenį, įpilti šiek tiek aliejaus, pagal skonį dėti "Vilniaus" majonezo, išmaišyti bei pabarstyti smulkintais krapais.
Skanaus.

Taškento salotos su majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | ridikėliai (žalieji, maži) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | kiaušiniai ((putpėlių)) |
100 gramų | jautiena (virta pasūdytame vandenyje.) |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Slovakiška mišrainė
-
Azijos salotos
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Daniškos salotos
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Burokėlių salotos
-
Salotos su šparagais
-
Marinuotų agurkų salotos
-
Krevečių salotos su kriaušėmis
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Gardžiosios bulvių salotos
-
Silkė su borukėliais
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Salotos „Drakonas“
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Virtų pupų mišrainė
-
Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
-
Vištienos ir triušienos salotos
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
Taškento salotos su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Ridikėliai, žalieji, maži,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
1 vienetas -
Kiaušiniai, (putpėlių),
2 vienetai -
Jautiena, virta pasūdytame vandenyje.,
100 gramų - Majonezas, VILNIUS
- Druska
- Pipirai, juodi
- Aliejus
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žaliuosius ridikus ir išvirtą ir ataušintą supjaustyti juostelėmis. Putpėlių kiaušinius išvirti ir susmulkinti. Svogūnus supjaustyti smulkiai. Paruoštus komponentus sudėti į dubenį, įpilti šiek tiek aliejaus, pagal skonį dėti "Vilniaus" majonezo, išmaišyti bei pabarstyti smulkintais krapais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...