Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai bulvių
1 vienetas morkos
150 gramų kiauliena (karštai rūkytas kumpelis)
1 skardinė kukurūzai (konservuoti, maža skardinė)
2 vienetai pomidorai
50 gramų sūris (fermentinis)
4 valgomieji šaukštai majonezas
1 žiupsnelis krapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Bulves ir morkas išverdame.
2.
Imame širdutės formą ir sloksniuojame kvadratėliais supjaustytus ingridientus:
bulvės+majonezo pertepimas,
morkos ir karšto rūkymo kumpelis+majonezo pertepimas,
kukūrūzai,
pomidorai,
tarkuotas fermentinis sūris+majonezo pertepimas.
3.
Apverčiame formą ant lėkštės ir išimame mišrainę, viršų aptepame majonezu ir padarome iš krapų širdutę.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sloksniuota mišrainė "Širdutė"

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Bulves ir morkas išverdame.

  2. Imame širdutės formą ir sloksniuojame kvadratėliais supjaustytus ingridientus:
    bulvės+majonezo pertepimas,
    morkos ir karšto rūkymo kumpelis+majonezo pertepimas,
    kukūrūzai,
    pomidorai,
    tarkuotas fermentinis sūris+majonezo pertepimas.

  3. Apverčiame formą ant lėkštės ir išimame mišrainę, viršų aptepame majonezu ir padarome iš krapų širdutę.

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų