
Mišarine "Paberžis"
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
1 vienetas | vištiena (krūtinėlė, virta) |
300 gramų | pievagrybiai |
4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | morkos ( korėjietiškos ) |
2 vienetai | svogūnai |
5 vienetai | alyvuogių ( juodos) |
1 vienetas | pomidorai (vyšniniai) |
150 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištienos krūtinėlę ir kiaušinius išvirti, palikti kol atvės. Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Krūtinele supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su pakepintais pievagrybiais ir majonezu. Ant dideles lėkštės sudedam mišrainę ir formuojam grybo pavidalą
2.
Kepurytę padengiame morkomis, kotelį - sutarkuotais kiaušinių baltymais, po kepure dedame tarkuotus kiaušinių trynius,o grybo apačią supjaustytais krapais ir alyvuoges. Iš pomidoriuko padarome boružę.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotėlės
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Makaronų salotos su kumpiu
-
Tunų salotos
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Salotos su liežuviu
-
Skaniausia mišrainė
-
Lengvos pavasario salotos
-
Kumpio mišrainė
-
Giedrės salotos
-
Makaronų mišrainė
-
Salotos su pievagrybiais
-
Morkų - agurkų salotos
-
Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
-
Skanumynas
-
Mišrainė su žiediniu kopūstu
-
Neapolio salotos
-
Valentino salotos
Mišarine "Paberžis"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Vištiena, krūtinėlė, virta,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Morkos, korėjietiškos ,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Alyvuogės, juodos,
5 vienetai -
Pomidorai, vyšniniai,
1 vienetas -
Majonezas,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę ir kiaušinius išvirti, palikti kol atvės. Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Krūtinele supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su pakepintais pievagrybiais ir majonezu. Ant dideles lėkštės sudedam mišrainę ir formuojam grybo pavidalą
Kepurytę padengiame morkomis, kotelį - sutarkuotais kiaušinių baltymais, po kepure dedame tarkuotus kiaušinių trynius,o grybo apačią supjaustytais krapais ir alyvuoges. Iš pomidoriuko padarome boružę.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai