
Mišarine "Paberžis"
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
1 vienetas | vištiena (krūtinėlė, virta) |
300 gramų | pievagrybiai |
4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | morkos ( korėjietiškos ) |
2 vienetai | svogūnai |
5 vienetai | alyvuogių ( juodos) |
1 vienetas | pomidorai (vyšniniai) |
150 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištienos krūtinėlę ir kiaušinius išvirti, palikti kol atvės. Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Krūtinele supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su pakepintais pievagrybiais ir majonezu. Ant dideles lėkštės sudedam mišrainę ir formuojam grybo pavidalą
2.
Kepurytę padengiame morkomis, kotelį - sutarkuotais kiaušinių baltymais, po kepure dedame tarkuotus kiaušinių trynius,o grybo apačią supjaustytais krapais ir alyvuoges. Iš pomidoriuko padarome boružę.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies salotos
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Žiemos mišrainė
-
Mišrainė su kalakutiena
-
Salotos
-
Salotos su liežuviu
-
Burokėlių salotos
-
Krabų salotos
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Mišarine "Paberžis"
-
Mišrainė "Dovana"
-
Salotos "Kačiukai"
-
Vištienos salotos
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
-
Kalmarų salotos su grybais
Mišarine "Paberžis"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Vištiena, krūtinėlė, virta,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Morkos, korėjietiškos ,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Alyvuogės, juodos,
5 vienetai -
Pomidorai, vyšniniai,
1 vienetas -
Majonezas,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę ir kiaušinius išvirti, palikti kol atvės. Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Krūtinele supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su pakepintais pievagrybiais ir majonezu. Ant dideles lėkštės sudedam mišrainę ir formuojam grybo pavidalą
Kepurytę padengiame morkomis, kotelį - sutarkuotais kiaušinių baltymais, po kepure dedame tarkuotus kiaušinių trynius,o grybo apačią supjaustytais krapais ir alyvuoges. Iš pomidoriuko padarome boružę.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai