Mišarine "Paberžis"
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
| 1 vienetas | vištiena (krūtinėlė, virta) |
| 300 gramų | pievagrybiai |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 200 gramų | morkos ( korėjietiškos ) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 5 vienetai | alyvuogių ( juodos) |
| 1 vienetas | pomidorai (vyšniniai) |
| 150 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištienos krūtinėlę ir kiaušinius išvirti, palikti kol atvės. Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Krūtinele supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su pakepintais pievagrybiais ir majonezu. Ant dideles lėkštės sudedam mišrainę ir formuojam grybo pavidalą
2.
Kepurytę padengiame morkomis, kotelį - sutarkuotais kiaušinių baltymais, po kepure dedame tarkuotus kiaušinių trynius,o grybo apačią supjaustytais krapais ir alyvuoges. Iš pomidoriuko padarome boružę.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventiškos salotos su argulomis
-
Rūkytos menkės salotos
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Salotos su avokadu ir feta
-
Skaniosios salotos
-
Skani sūrio mišrainė
-
Grūdėtos varškės salotos
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
-
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
-
Daniškos salotos
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Gardžiosios bulvių salotos
-
Marinuotų agurkų salotos
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Mišrainė su krabais
-
Grybų salotos su bulvėmis
-
Skanumynas
Mišarine "Paberžis"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Vištiena, krūtinėlė, virta,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Morkos, korėjietiškos ,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Alyvuogės, juodos,
5 vienetai -
Pomidorai, vyšniniai,
1 vienetas -
Majonezas,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę ir kiaušinius išvirti, palikti kol atvės. Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Krūtinele supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su pakepintais pievagrybiais ir majonezu. Ant dideles lėkštės sudedam mišrainę ir formuojam grybo pavidalą
Kepurytę padengiame morkomis, kotelį - sutarkuotais kiaušinių baltymais, po kepure dedame tarkuotus kiaušinių trynius,o grybo apačią supjaustytais krapais ir alyvuoges. Iš pomidoriuko padarome boružę.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai