Mišarine "Paberžis"
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
1 vienetas | vištiena (krūtinėlė, virta) |
300 gramų | pievagrybiai |
4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | morkos ( korėjietiškos ) |
2 vienetai | svogūnai |
5 vienetai | alyvuogių ( juodos) |
1 vienetas | pomidorai (vyšniniai) |
150 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištienos krūtinėlę ir kiaušinius išvirti, palikti kol atvės. Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Krūtinele supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su pakepintais pievagrybiais ir majonezu. Ant dideles lėkštės sudedam mišrainę ir formuojam grybo pavidalą
2.
Kepurytę padengiame morkomis, kotelį - sutarkuotais kiaušinių baltymais, po kepure dedame tarkuotus kiaušinių trynius,o grybo apačią supjaustytais krapais ir alyvuoges. Iš pomidoriuko padarome boružę.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžių salotos su žuvimi
- Mišrainė valgomam krepšelyje
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Daržovių salotos su skrebučiais
- Tuno salotos su feta sūriu
- Bulvių salotos
- Marinuotų burokėlių salotos
- Velykinės salotos "Saulė"
- Margosios salotos
- Krabų mišrainė su kumpiu
- ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
- Rudenio salotos su silke
- Ryžių mišrainė
- Duonos ir pupelių mišrainė
- Bulvių salotos su lašiša
- Šviežių burokėlių salotos
- Mišrainė "Auksinė žuvelė"
- Vištienos salotos
- Baravykų salotos su padažu
- Angliškos salotos
Mišarine "Paberžis"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Vištiena, krūtinėlė, virta,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Morkos, korėjietiškos ,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Alyvuogės, juodos,
5 vienetai -
Pomidorai, vyšniniai,
1 vienetas -
Majonezas,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę ir kiaušinius išvirti, palikti kol atvės. Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Krūtinele supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su pakepintais pievagrybiais ir majonezu. Ant dideles lėkštės sudedam mišrainę ir formuojam grybo pavidalą
Kepurytę padengiame morkomis, kotelį - sutarkuotais kiaušinių baltymais, po kepure dedame tarkuotus kiaušinių trynius,o grybo apačią supjaustytais krapais ir alyvuoges. Iš pomidoriuko padarome boružę.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai