Mišarine "Paberžis"
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
| 1 vienetas | vištiena (krūtinėlė, virta) |
| 300 gramų | pievagrybiai |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 200 gramų | morkos ( korėjietiškos ) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 5 vienetai | alyvuogių ( juodos) |
| 1 vienetas | pomidorai (vyšniniai) |
| 150 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištienos krūtinėlę ir kiaušinius išvirti, palikti kol atvės. Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Krūtinele supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su pakepintais pievagrybiais ir majonezu. Ant dideles lėkštės sudedam mišrainę ir formuojam grybo pavidalą
2.
Kepurytę padengiame morkomis, kotelį - sutarkuotais kiaušinių baltymais, po kepure dedame tarkuotus kiaušinių trynius,o grybo apačią supjaustytais krapais ir alyvuoges. Iš pomidoriuko padarome boružę.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
-
Tunų salotos
-
Linos makaronų mišrainė
-
Vištienos mišrainė
-
Tuno salotos
-
Burokėlių mišrainė
-
Taškento salotos su majonezu
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Karštos vištienos salotos
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
-
Sodo salotos
-
Sojų salotos
-
Salotos „Drakonas“
-
Olgos salotų receptas
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Švediškos salotos
-
Brokolių salotos
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Vištienos salotos su mandarinais
Mišarine "Paberžis"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Vištiena, krūtinėlė, virta,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Morkos, korėjietiškos ,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Alyvuogės, juodos,
5 vienetai -
Pomidorai, vyšniniai,
1 vienetas -
Majonezas,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę ir kiaušinius išvirti, palikti kol atvės. Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Krūtinele supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su pakepintais pievagrybiais ir majonezu. Ant dideles lėkštės sudedam mišrainę ir formuojam grybo pavidalą
Kepurytę padengiame morkomis, kotelį - sutarkuotais kiaušinių baltymais, po kepure dedame tarkuotus kiaušinių trynius,o grybo apačią supjaustytais krapais ir alyvuoges. Iš pomidoriuko padarome boružę.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai