Pievagrybių mišrainė
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
750 gramų pievagrybiai
1 arbatinis šaukštelis dižono garstyčios
400 gramų krabų lazdelės
1 vienetas svogūnai
4 vienetai agurkų
1 sauja petražolės
šiek tiek majonezas
2 vienetai kiaušiniai (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Pievagrybius stambiai supjaustykite, susmulkinkite svogūną ir apkepkite įkaitintame aliejuje. Supjaustykite krabų lazdeles, kubeliais supjaustykite kiaušinius ir agurkus. Viską sudėkite į dubenį, pagardinkite druska, sudėkite smulkintas petražoles ir sumaišykite su majonezu ir garstyčiomis.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pievagrybių mišrainė

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pievagrybius stambiai supjaustykite, susmulkinkite svogūną ir apkepkite įkaitintame aliejuje. Supjaustykite krabų lazdeles, kubeliais supjaustykite kiaušinius ir agurkus. Viską sudėkite į dubenį, pagardinkite druska, sudėkite smulkintas petražoles ir sumaišykite su majonezu ir garstyčiomis.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų