Daržovių mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | burokėliai (virti) |
| 1 vienetas | morkos |
| 100 gramų | svogūnai (laiškai) |
| 1 vienetas | bulvių (virta) |
| 1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
| 1 vienetas | ropės |
| 100 gramų | pupelės |
| 1 vienetas | agurkų |
| 100 gramų | kopūstai |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 0.5 litro | grietinė (ar majonezas) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Virti burokėliai, bulvės ir rauginti ar žali agurkai supjaustomi kvadratėliais. Ropės ir morkos sutarkuojamos. Kopūstai supjaustomi smulkiai ir sumaigomi, kad atsirastų sulčių. Supjaustomi ir svogūnai, svogūnų laiškai, pomidorai. Viskas sumaišoma su virtomis pupelėmis, pridedama petražolių, krapų lapelių, kmynų, pagardinama. Užpilama grietine ar majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų salotos su graikiškais riešutais
-
Šviežių burokėlių salotos
-
Mišrainė "Žiemos vakarui"
-
Silkių salotos
-
Salotos su tunu
-
Bulvių salotos su svogūnais
-
Sojų salotos
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Veršienos su granatais salotos
-
Jautienos salotos
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
Daržovių mišrainė
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
100 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų -
Bulvės, virta,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Ropės,
1 vienetas -
Pupelės,
100 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Kopūstai,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Obuoliai,
1 vienetas -
Grietinė, ar majonezas,
0.5 litro - Druska
- Petražolės
- Krapai
- Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virti burokėliai, bulvės ir rauginti ar žali agurkai supjaustomi kvadratėliais. Ropės ir morkos sutarkuojamos. Kopūstai supjaustomi smulkiai ir sumaigomi, kad atsirastų sulčių. Supjaustomi ir svogūnai, svogūnų laiškai, pomidorai. Viskas sumaišoma su virtomis pupelėmis, pridedama petražolių, krapų lapelių, kmynų, pagardinama. Užpilama grietine ar majonezu.
Reklama:
Komentarai (11)
-
onute
2009-11-03 14:44
As siu salotu dar negaminau. Bet kaip buvau kokios 13m. mano mama darydavo taip. Ir tai buvo pietums. Ropes supjausdydavo smulkiai ,dedavo drurskos pagal skoni. Ta inda kuriame buvo ropes uzdengdavo kitu indu ir gerai ,kaip mama sakydavo su musdavo. Tada sumaisydavo su grietine. Isvirdavo bulviu ir mes skaniai papietaudavome.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
