Daržovių mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | burokėliai (virti) |
| 1 vienetas | morkos |
| 100 gramų | svogūnai (laiškai) |
| 1 vienetas | bulvių (virta) |
| 1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
| 1 vienetas | ropės |
| 100 gramų | pupelės |
| 1 vienetas | agurkų |
| 100 gramų | kopūstai |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 0.5 litro | grietinė (ar majonezas) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Virti burokėliai, bulvės ir rauginti ar žali agurkai supjaustomi kvadratėliais. Ropės ir morkos sutarkuojamos. Kopūstai supjaustomi smulkiai ir sumaigomi, kad atsirastų sulčių. Supjaustomi ir svogūnai, svogūnų laiškai, pomidorai. Viskas sumaišoma su virtomis pupelėmis, pridedama petražolių, krapų lapelių, kmynų, pagardinama. Užpilama grietine ar majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištu širdelių ir pievagrybių salotos
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Daržovių mišrainė
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Bulvių salotos
-
Krabų mėsos ir grybų salotos
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Makaronų salotos su graikiškais riešutais
-
Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
-
Mišrainė "Staigmena"
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Kuskuso salotos
-
Pupelių salotos
-
Jautienos salotos
-
Bulvinė mišrainė
-
Pikantiškos baravykų salotos
-
Burokėlių ir pupelių salotos
-
Cezario salotos
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
Daržovių mišrainė
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
100 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų -
Bulvės, virta,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Ropės,
1 vienetas -
Pupelės,
100 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Kopūstai,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Obuoliai,
1 vienetas -
Grietinė, ar majonezas,
0.5 litro - Druska
- Petražolės
- Krapai
- Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virti burokėliai, bulvės ir rauginti ar žali agurkai supjaustomi kvadratėliais. Ropės ir morkos sutarkuojamos. Kopūstai supjaustomi smulkiai ir sumaigomi, kad atsirastų sulčių. Supjaustomi ir svogūnai, svogūnų laiškai, pomidorai. Viskas sumaišoma su virtomis pupelėmis, pridedama petražolių, krapų lapelių, kmynų, pagardinama. Užpilama grietine ar majonezu.
Reklama:
Komentarai (11)
-
onute
2009-11-03 14:44
As siu salotu dar negaminau. Bet kaip buvau kokios 13m. mano mama darydavo taip. Ir tai buvo pietums. Ropes supjausdydavo smulkiai ,dedavo drurskos pagal skoni. Ta inda kuriame buvo ropes uzdengdavo kitu indu ir gerai ,kaip mama sakydavo su musdavo. Tada sumaisydavo su grietine. Isvirdavo bulviu ir mes skaniai papietaudavome.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
