
Daržovių mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | burokėliai (virti) |
1 vienetas | morkos |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
1 vienetas | bulvių (virta) |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
1 vienetas | ropės |
100 gramų | pupelės |
1 vienetas | agurkų |
100 gramų | kopūstai |
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | obuoliai |
0.5 litro | grietinė (ar majonezas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Virti burokėliai, bulvės ir rauginti ar žali agurkai supjaustomi kvadratėliais. Ropės ir morkos sutarkuojamos. Kopūstai supjaustomi smulkiai ir sumaigomi, kad atsirastų sulčių. Supjaustomi ir svogūnai, svogūnų laiškai, pomidorai. Viskas sumaišoma su virtomis pupelėmis, pridedama petražolių, krapų lapelių, kmynų, pagardinama. Užpilama grietine ar majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių ir tuno salotos
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Pupelių salotos
-
Mišrios salotos
-
Perlinių kruopų mišrainė
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Salotos su ančiuviais
-
Tuno salotos „vienas du trys“
-
Bulvių salotos
-
Salotos su krekeriais
-
Gardžiosios bulvių salotos
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
-
Bulvių salotos su svogūnais
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Sočios salotos
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Mišrainė "Staigmena"
Daržovių mišrainė
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
100 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų -
Bulvės, virta,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Ropės,
1 vienetas -
Pupelės,
100 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Kopūstai,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Obuoliai,
1 vienetas -
Grietinė, ar majonezas,
0.5 litro - Druska
- Petražolės
- Krapai
- Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virti burokėliai, bulvės ir rauginti ar žali agurkai supjaustomi kvadratėliais. Ropės ir morkos sutarkuojamos. Kopūstai supjaustomi smulkiai ir sumaigomi, kad atsirastų sulčių. Supjaustomi ir svogūnai, svogūnų laiškai, pomidorai. Viskas sumaišoma su virtomis pupelėmis, pridedama petražolių, krapų lapelių, kmynų, pagardinama. Užpilama grietine ar majonezu.
Reklama:
Komentarai (11)
-
onute
2009-11-03 14:44
As siu salotu dar negaminau. Bet kaip buvau kokios 13m. mano mama darydavo taip. Ir tai buvo pietums. Ropes supjausdydavo smulkiai ,dedavo drurskos pagal skoni. Ta inda kuriame buvo ropes uzdengdavo kitu indu ir gerai ,kaip mama sakydavo su musdavo. Tada sumaisydavo su grietine. Isvirdavo bulviu ir mes skaniai papietaudavome.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...