Vištienos salotos su vynuogėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 100 gramų | vištiena (krūtinėlė , virta) |
| 50 gramų | saulėgrąžos (gliaudytos) |
| 100 gramų | pekino kopūstai |
| 1 sauja | vynuogės |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | majonezas |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Virtą vištieną susmulkiname nedideliais gabaliukais, orkaitėje pakepiname saulėgrąžas, supjaustome pekino kopūsto žaliąją dalį, vynuoges perpjauname ir išimame sėklas, svogūną smulkiai supjaustome. Viską sumaišome ir skaniname žiupsneliu prieskoniu bei šiek tiek majonezo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių mišrainė
-
Sojų salotos
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
-
Grybų salotos
-
Jautienos salotos
-
Grūdėtos varškės salotos
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Tailandietiškos ryžių salotos
-
Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
-
Žalioji kiaušinienė
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Makaronų ir kumpelio mišrainė
-
Kumpio salotos su pievagrybiais
-
Salotos „Irida“
-
Mišrainė "Žiemos vakarui"
-
Baltoji mišrainė kitaip
Vištienos salotos su vynuogėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, krūtinėlė , virta,
100 gramų -
Saulėgrąžos, gliaudytos,
50 gramų -
Pekino kopūstai,
100 gramų -
Vynuogės,
1 sauja - Druska
- Majonezas
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtą vištieną susmulkiname nedideliais gabaliukais, orkaitėje pakepiname saulėgrąžas, supjaustome pekino kopūsto žaliąją dalį, vynuoges perpjauname ir išimame sėklas, svogūną smulkiai supjaustome. Viską sumaišome ir skaniname žiupsneliu prieskoniu bei šiek tiek majonezo.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Jurate
2015-06-16 09:44
Kažkaip ingredientuose svgūnas nepaminėtis, o va gamiimo procese jis jau reikalingas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
