
Lengvas ir greitas hamburgeriukas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | bandelės |
300 gramų | faršas |
1 vienetas | pomidorai |
20 gramų | kietasis sūris |
1 vienetas | svogūnai (kepinti) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
2 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų padažas |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Trumpai paskrudiname orkaitėje bandeles perpjautas pusiau.
2.
Į faršą įmušamas kiaušinis, prieskoniai ir pakepintas svogūnas.
3.
Išsikepame plonai maltinių.
4.
Kai pasiruošiami plonai kepti maltiniai, bandelių abi puses, pamaišant, užtepame norimu ir mėgstamu kiekiu majonezo bei pomidorų padažu.
5.
Dedame maltinius šiltus ir ant viršaus labai plonai atpjautą permezaną.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tobulas mėsainis
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Keptas sumuštinis
-
Kiaulienos mėsainis
-
Prancūziškas skrebutis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Keptos sūrio lazdelės
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Sumuštiniai
-
Slovakiški sumuštinukai
-
Karšti sumuštiniai
-
Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
-
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
-
Skrebučiai su sūriu
-
Sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
-
Kepti sumuštiniai su avokadu
-
Tomo sveikuoliškas burgeris
-
Picos - ricos
-
Sumuštinukai per 5 minutes
-
Sumuštiniai su sūriu
Lengvas ir greitas hamburgeriukas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bandelės,
5 vienetai -
Faršas,
300 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Kietasis sūris,
20 gramų -
Svogūnai, kepinti,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Majonezas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pomidorų padažas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Trumpai paskrudiname orkaitėje bandeles perpjautas pusiau.
Į faršą įmušamas kiaušinis, prieskoniai ir pakepintas svogūnas.
Išsikepame plonai maltinių.
Kai pasiruošiami plonai kepti maltiniai, bandelių abi puses, pamaišant, užtepame norimu ir mėgstamu kiekiu majonezo bei pomidorų padažu.
Dedame maltinius šiltus ir ant viršaus labai plonai atpjautą permezaną.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...