Lengvas ir greitas hamburgeriukas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | bandelės |
300 gramų | faršas |
1 vienetas | pomidorai |
20 gramų | kietasis sūris |
1 vienetas | svogūnai (kepinti) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
2 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų padažas |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Trumpai paskrudiname orkaitėje bandeles perpjautas pusiau.
2.
Į faršą įmušamas kiaušinis, prieskoniai ir pakepintas svogūnas.
3.
Išsikepame plonai maltinių.
4.
Kai pasiruošiami plonai kepti maltiniai, bandelių abi puses, pamaišant, užtepame norimu ir mėgstamu kiekiu majonezo bei pomidorų padažu.
5.
Dedame maltinius šiltus ir ant viršaus labai plonai atpjautą permezaną.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Tobulas mėsainis
- Karšti sumuštiniai su šprotais
- Roterdamo riekelės
- Šefo Luko mėsainis
- Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
- Originalūs sumuštiniai
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Tobulas burgeris
- Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
- Vegetariški sumuštiniai
- Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
- Naminis burgeris su maltiniu
- Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
- Sumuštiniai
- Burgeris
- Sumuštinukai per 5 minutes
- Kiaulienos mėsainis
- Gardūs sumuštiniai su ananasu
- Pikantiški sumuštiniai
Lengvas ir greitas hamburgeriukas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bandelės,
5 vienetai -
Faršas,
300 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Kietasis sūris,
20 gramų -
Svogūnai, kepinti,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Majonezas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pomidorų padažas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Trumpai paskrudiname orkaitėje bandeles perpjautas pusiau.
Į faršą įmušamas kiaušinis, prieskoniai ir pakepintas svogūnas.
Išsikepame plonai maltinių.
Kai pasiruošiami plonai kepti maltiniai, bandelių abi puses, pamaišant, užtepame norimu ir mėgstamu kiekiu majonezo bei pomidorų padažu.
Dedame maltinius šiltus ir ant viršaus labai plonai atpjautą permezaną.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...