Lengvas ir greitas hamburgeriukas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 5 vienetai | bandelės |
| 300 gramų | faršas |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 20 gramų | kietasis sūris |
| 1 vienetas | svogūnai (kepinti) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų padažas |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Trumpai paskrudiname orkaitėje bandeles perpjautas pusiau.
2.
Į faršą įmušamas kiaušinis, prieskoniai ir pakepintas svogūnas.
3.
Išsikepame plonai maltinių.
4.
Kai pasiruošiami plonai kepti maltiniai, bandelių abi puses, pamaišant, užtepame norimu ir mėgstamu kiekiu majonezo bei pomidorų padažu.
5.
Dedame maltinius šiltus ir ant viršaus labai plonai atpjautą permezaną.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Sotusis mėsainis
-
Karališki pusryčiai
-
Gardūs sumuštiniai su ananasu
-
Karšti sumuštiniai su krevetėmis
-
Slovakiški sumuštinukai
-
Pusryčių skrebučiai
-
Keptas sumuštinis
-
Burgeris
-
Sumuštinukai per 5 minutes
-
Ispaniški sandvičiai
-
Sumuštiniai su pievagrybiais
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Kepti sumuštiniai su obuoliais
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Tobulas mėsainis
-
Sūrio užkandis su totorišku padažu
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Apkepėlės "Majukai"
Lengvas ir greitas hamburgeriukas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bandelės,
5 vienetai -
Faršas,
300 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Kietasis sūris,
20 gramų -
Svogūnai, kepinti,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Majonezas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pomidorų padažas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Trumpai paskrudiname orkaitėje bandeles perpjautas pusiau.
Į faršą įmušamas kiaušinis, prieskoniai ir pakepintas svogūnas.
Išsikepame plonai maltinių.
Kai pasiruošiami plonai kepti maltiniai, bandelių abi puses, pamaišant, užtepame norimu ir mėgstamu kiekiu majonezo bei pomidorų padažu.
Dedame maltinius šiltus ir ant viršaus labai plonai atpjautą permezaną.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
