
Lengvas ir greitas hamburgeriukas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | bandelės |
300 gramų | faršas |
1 vienetas | pomidorai |
20 gramų | kietasis sūris |
1 vienetas | svogūnai (kepinti) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 arbatiniai šaukšteliai | majonezas |
2 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų padažas |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Trumpai paskrudiname orkaitėje bandeles perpjautas pusiau.
2.
Į faršą įmušamas kiaušinis, prieskoniai ir pakepintas svogūnas.
3.
Išsikepame plonai maltinių.
4.
Kai pasiruošiami plonai kepti maltiniai, bandelių abi puses, pamaišant, užtepame norimu ir mėgstamu kiekiu majonezo bei pomidorų padažu.
5.
Dedame maltinius šiltus ir ant viršaus labai plonai atpjautą permezaną.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Originalūs sumuštiniai
-
Gardūs sumuštiniai su ananasu
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Keptas batonas su kiaušiniais
-
Burgeris
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Keptos sūrio lazdelės
-
Slovakiški sumuštinukai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Vegetariški sumuštiniai pusryčiams
-
Kepti sumuštiniai su avokadu
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Skrebučiai su sūriu
-
Picos - ricos
-
Sūrio užkandis su totorišku padažu
-
Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
-
Burgeris and laužo
Lengvas ir greitas hamburgeriukas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bandelės,
5 vienetai -
Faršas,
300 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Kietasis sūris,
20 gramų -
Svogūnai, kepinti,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Majonezas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pomidorų padažas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Trumpai paskrudiname orkaitėje bandeles perpjautas pusiau.
Į faršą įmušamas kiaušinis, prieskoniai ir pakepintas svogūnas.
Išsikepame plonai maltinių.
Kai pasiruošiami plonai kepti maltiniai, bandelių abi puses, pamaišant, užtepame norimu ir mėgstamu kiekiu majonezo bei pomidorų padažu.
Dedame maltinius šiltus ir ant viršaus labai plonai atpjautą permezaną.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...