
Keptas sumuštinis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 riekė | duona ((forminė)) |
30 gramų | kumpis |
30 gramų | sūris |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
šiek tiek | pomidorų padažas |
1 vienetas | kiaušiniai |
50 gramų | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Ingredientų skaičius priklauso nuo Jūsų norimo pagaminti sumuštinių kiekio :)
2.
Majonezą sumaišome su pomidorų padažu. Paruoštu padažu aptepam forminę duoną, dedame pasirinktą dešrą, sūrį -> vėl užtepame padažu ir ant viršaus uždedam antrą forminės duonos riekelę.
3.
Sumuštinį iš abiejų pusių apmirkome išplaktame kiaušinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
4.
Kepam keptuvėje iš abiejų pusių. Iškeptą sumuštinį galima apibarstyti tarkuotu sūriu ir žalūmynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Festivalio sumuštinis
-
Kepti sumuštiniai su sūriu, kiaušiniu ir česnaku
-
Tobulas burgeris
-
Karšti sumuštiniai
-
Apkepėlės "Majukai"
-
Nerealus mėsainis su maltiniu
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Vegetariški sumuštiniai pusryčiams
-
Burgeris
-
Pusryčių skrebučiai
-
Sūrio užkandis su totorišku padažu
-
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
-
Krevečių sumuštiniai
-
Kepti sumuštiniai su obuoliais
-
Sumuštiniai "Spalvingas rytas"
-
Burgeris
-
Gardūs dešrainiai
-
Šeštadienio sumuštiniai
-
Prancūziškas skrebutis
-
Skrebučiai su sūriu
Keptas sumuštinis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Duona, (forminė),
1 riekė -
Kumpis,
30 gramų -
Sūris,
30 gramų -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Pomidorų padažas
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ingredientų skaičius priklauso nuo Jūsų norimo pagaminti sumuštinių kiekio :)
Majonezą sumaišome su pomidorų padažu. Paruoštu padažu aptepam forminę duoną, dedame pasirinktą dešrą, sūrį -> vėl užtepame padažu ir ant viršaus uždedam antrą forminės duonos riekelę.
Sumuštinį iš abiejų pusių apmirkome išplaktame kiaušinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
Kepam keptuvėje iš abiejų pusių. Iškeptą sumuštinį galima apibarstyti tarkuotu sūriu ir žalūmynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...