
Sumuštiniai su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 riekių | balta forminė duona |
200 gramų | sūris |
250 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | svogūnai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | citrininiai pipirai |
1 žiupsnelis | provanso žolelės |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Balta duona paskrudinama.
2.
Kol duona parus, pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti ir sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus.
3.
Kol pradės kepti, griežinėliais supjaustyti porą. Suberti ant pievagrybių ir kepti, kol viskas suminkštės.
4.
Tada masę sudėti ant apskrudintos duonelės, apibarstyti sūriu ir dar kelias minutes orkaitėje palaikyti, kad sūris suminkstėtų.
5.
Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Simo Jasaičio mėsainis
-
Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
-
Karšti sumuštiniai
-
Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Apkepėlės "Majukai"
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Karšti sumuštiniai
-
Keptas batonas su kiaušiniais
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Prancūziškas skrebutis
-
Kepti sumuštiniai su obuoliais
-
Kepti sumuštiniai su sūriu, kiaušiniu ir česnaku
-
Lengvas ir greitas hamburgeriukas
-
Sumuštinis "Ara"
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Kiaulienos mėsainis
-
Sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
-
Mėsainis su vištiena
Sumuštiniai su pievagrybiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Balta forminė duona,
10 riekių -
Sūris,
200 gramų -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Poras,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Citrininiai pipirai,
1 žiupsnelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Balta duona paskrudinama.
Kol duona parus, pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti ir sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus.
Kol pradės kepti, griežinėliais supjaustyti porą. Suberti ant pievagrybių ir kepti, kol viskas suminkštės.
Tada masę sudėti ant apskrudintos duonelės, apibarstyti sūriu ir dar kelias minutes orkaitėje palaikyti, kad sūris suminkstėtų.
Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...