Sumuštiniai su pievagrybiais
AUTORIUS:
Vija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 riekių balta forminė duona
200 gramų sūris
250 gramų pievagrybiai
1 vienetas poras
1 vienetas svogūnai
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis citrininiai pipirai
1 žiupsnelis provanso žolelės
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Balta duona paskrudinama.
2.
Kol duona parus, pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti ir sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus.
3.
Kol pradės kepti, griežinėliais supjaustyti porą. Suberti ant pievagrybių ir kepti, kol viskas suminkštės.
4.
Tada masę sudėti ant apskrudintos duonelės, apibarstyti sūriu ir dar kelias minutes orkaitėje palaikyti, kad sūris suminkstėtų.
5.
Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Sumuštiniai su pievagrybiais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Balta duona paskrudinama.

  2. Kol duona parus, pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti ir sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus.

  3. Kol pradės kepti, griežinėliais supjaustyti porą. Suberti ant pievagrybių ir kepti, kol viskas suminkštės.

  4. Tada masę sudėti ant apskrudintos duonelės, apibarstyti sūriu ir dar kelias minutes orkaitėje palaikyti, kad sūris suminkstėtų.

  5. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus

Receptą atsiuntė Vija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų