Marinatui paruošti reikės: 1 litro vandens, 2 šaukštai cukraus, 1,5 šaukšto druskos, 100 ml obuolių acto.
Supjaustykite patisonus kubeliais ir pamirkykite 5 min. užpyle verdančiu vandeniu. Morkas supjaustykite griežinėliais ir apvirkite. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Visas šias daržoves sumaišykite, įdėkite česnako skilteles, krapų, supilkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite atvėsintą marinatą. Stiklainius sustatykite į 90 laipsnių karčio vandens puodą, pridenkite dangteliais (neužsukite) ir taip kaitinkite 25 minutes. Po to uždarykite dangtelisu ir leiskite ataušti.

Marinuoti patisonai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | patisonai |
1 kilogramas | morkos |
500 gramų | pomidorai |
1 vienetas | česnakas |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Marinuotos voveraitės
-
Sūdytos rūgštynės
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Cukinijos žiemai
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Konservuoti aguročiai
-
Pomidorai su želatina
-
Sūdytos žaliuokės
-
Svarainiai cukruje
-
Marinuoti pomidorai su imbieru
-
Konservuoti pomidorai
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Marinuota paprika su medumi
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Erškėtrožių uogienė
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Burokėlių konservai su obuoliais
Marinuoti patisonai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Patisonai,
3 kilogramai -
Morkos,
1 kilogramas -
Pomidorai,
500 gramų -
Česnakas,
1 vienetas - Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinatui paruošti reikės: 1 litro vandens, 2 šaukštai cukraus, 1,5 šaukšto druskos, 100 ml obuolių acto.
Supjaustykite patisonus kubeliais ir pamirkykite 5 min. užpyle verdančiu vandeniu. Morkas supjaustykite griežinėliais ir apvirkite. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Visas šias daržoves sumaišykite, įdėkite česnako skilteles, krapų, supilkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite atvėsintą marinatą. Stiklainius sustatykite į 90 laipsnių karčio vandens puodą, pridenkite dangteliais (neužsukite) ir taip kaitinkite 25 minutes. Po to uždarykite dangtelisu ir leiskite ataušti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...