Labai sotus varškės apkepas su kokoso drožlėmis
AUTORIUS:
Laura
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas varškė
100 gramų kokoso drožlės
3 gramai kiaušiniai
1.5 stiklinės pienas
2 valgomieji šaukštai krakmolas
100 gramų miltai
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
1.5 stiklinės cukrus
2 arbatiniai šaukšteliai cukrus (vanilinis)
100 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinius suplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome pieną, aliejų. Pilame į pertrintą varškę ir sutriname viską blenderiu (nebūtinai, sutrynus gaunas vientisesnė masė).
2.
Miltus (100g) sumaišome su kepimo milteliais ir krakmolu. Pilame į varškės masę kartu su kokoso drožlėmis. Gerai išmaišome toliau pilame mitus tik tuo atveju jei masė per skysta (turi gautis tiršta masė, tirštesnė nei grietinės).
3.
Masę pilame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame 180 °C temp. apie 40 min.
Turi gautis apie 2 cm aukščio, jei gavosi aukštesnis kepkite ilgiau ir ant žemesnės temperatūros.
4.
Patiekite su mėgstamais pagardais (varškės ir uogų kremu, uogienėm, sirupais, tirpintu šokoladu ar tiesiog su puodeliu pieno).

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Labai sotus varškės apkepas su kokoso drožlėmis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius suplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome pieną, aliejų. Pilame į pertrintą varškę ir sutriname viską blenderiu (nebūtinai, sutrynus gaunas vientisesnė masė).

  2. Miltus (100g) sumaišome su kepimo milteliais ir krakmolu. Pilame į varškės masę kartu su kokoso drožlėmis. Gerai išmaišome toliau pilame mitus tik tuo atveju jei masė per skysta (turi gautis tiršta masė, tirštesnė nei grietinės).

  3. Masę pilame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame 180 °C temp. apie 40 min.
    Turi gautis apie 2 cm aukščio, jei gavosi aukštesnis kepkite ilgiau ir ant žemesnės temperatūros.

  4. Patiekite su mėgstamais pagardais (varškės ir uogų kremu, uogienėm, sirupais, tirpintu šokoladu ar tiesiog su puodeliu pieno).

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Laura
Reklama:

Komentarai (1)


  • saida 2015-07-24 19:08

    Labai skanu. Ačiū.


Daugiau receptų