Varškės apkepas su manų kruopomis
AUTORIUS:
Dovile
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Autorius apie receptą: Labai švelnus ir gardus varškės apkepas. Tirpsta burnoje! Labai švelnus ir gardus varškės apkepas. Tirpsta burnoje! Dovile
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų varškė
4 vienetai kiaušiniai
170 mililitrų pienas
6 valgomieji šaukštai manų kruopos
5 valgomieji šaukštai cukrus
1 sauja razinos
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinis cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Manų kruopas užpilame pienu ir paliekame brinkti.
2.
Razinas pamerkiame į vandenį, kad truputį pabrinktų ir gerai nusiplautų.
3.
Trynius atskiriame nuo baltymų ir išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Į trynių masę dedame išbrinkusius manus, varškę ir razinas ir gerai išmaišome.
4.
Iki putų išplakame baltymus. Išplaktus sudedame į pagrindinę masę, lėtai pamaišome ir masę sudedame į kepimo formą.
5.
Kepame 180 C laipsnių temp. kol gražiai paruduos. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškės apkepas su manų kruopomis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Labai švelnus ir gardus varškės apkepas. Tirpsta burnoje! Dovile
Gaminimo eiga:
  1. Manų kruopas užpilame pienu ir paliekame brinkti.

  2. Razinas pamerkiame į vandenį, kad truputį pabrinktų ir gerai nusiplautų.

  3. Trynius atskiriame nuo baltymų ir išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Į trynių masę dedame išbrinkusius manus, varškę ir razinas ir gerai išmaišome.

  4. Iki putų išplakame baltymus. Išplaktus sudedame į pagrindinę masę, lėtai pamaišome ir masę sudedame į kepimo formą.

  5. Kepame 180 C laipsnių temp. kol gražiai paruduos. Skanaus!

Receptą atsiuntė Dovile
Reklama:

Komentarai (1)


  • Jolita 2019-02-05 12:42

    Gavosi skysta masė


Daugiau receptų