Kaimiškos varškės apkepas
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Lengvas varškės apkepas, užlietas medumi tiks šalto lapkričio vakarienei. Lengvas varškės apkepas, užlietas medumi tiks šalto lapkričio vakarienei. Rima
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškė (Ilzenbergo dvaro kaimiška)
5 vienetai kiaušiniai (Ilzenbergo dvaro)
200 mililitrų pienas (Silpnai pasterizuotas Ilzenbergo ūkio)
2 valgomieji šaukštai manų kruopos
2 valgomieji šaukštai cukraus pudra
Patiekiant:
2 valgomieji šaukštai grietinė (Ilzenbergo dvaro)
1 valgomasis šaukštas medus (Ilzenbergo dvaro)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Varškę ištrinti su kiaušinio tryniais, manų kruopomis ir pienu.
2.
Kiaušinių baltymus išplakti iki purios masės su cukraus pudra. Abi mases lengvai sumaišyti.
3.
Kepti 170 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 30 minučių.
4.
Valgyti su grietine ir medumi. Medų vos pašildau kitame inde su šiltu vandeniu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kaimiškos varškės apkepas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Patiekiant:
  • Grietinė, Ilzenbergo dvaro, 2 valgomieji šaukštai
  • Medus, Ilzenbergo dvaro, 1 valgomasis šaukštas
Autoriaus žodis: Lengvas varškės apkepas, užlietas medumi tiks šalto lapkričio vakarienei. Rima
Gaminimo eiga:
  1. Varškę ištrinti su kiaušinio tryniais, manų kruopomis ir pienu.

  2. Kiaušinių baltymus išplakti iki purios masės su cukraus pudra. Abi mases lengvai sumaišyti.

  3. Kepti 170 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 30 minučių.

  4. Valgyti su grietine ir medumi. Medų vos pašildau kitame inde su šiltu vandeniu.

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų