
Kaimiškos varškės apkepas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | varškė (Ilzenbergo dvaro kaimiška) | |
5 vienetai | kiaušiniai (Ilzenbergo dvaro) | |
200 mililitrų | pienas (Silpnai pasterizuotas Ilzenbergo ūkio) | |
2 valgomieji šaukštai | manų kruopos | |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra | |
Patiekiant: | ||
2 valgomieji šaukštai | grietinė (Ilzenbergo dvaro) | |
1 valgomasis šaukštas | medus (Ilzenbergo dvaro) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Varškę ištrinti su kiaušinio tryniais, manų kruopomis ir pienu.
2.
Kiaušinių baltymus išplakti iki purios masės su cukraus pudra. Abi mases lengvai sumaišyti.
3.
Kepti 170 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 30 minučių.
4.
Valgyti su grietine ir medumi. Medų vos pašildau kitame inde su šiltu vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepėlis
-
Skanus varškės apkepas
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Varškės apkepas
-
Keptas varškės ir žolelių masės pyragas
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Pyragas su grūdėta varške
-
Varškės plokštainis
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Purus rikota apkepas
-
Purus varškės sūrio apkepas
-
Varškėtukas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Pyragas su varške
-
Varškės apkepas su manų kruopomis
-
Varškės apkepas
-
Varškės apkepas
-
Varškės ir bananų apkepas
Kaimiškos varškės apkepas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė, Ilzenbergo dvaro kaimiška,
500 gramų -
Kiaušiniai, Ilzenbergo dvaro,
5 vienetai -
Pienas, Silpnai pasterizuotas Ilzenbergo ūkio,
200 mililitrų -
Manų kruopos,
2 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinė, Ilzenbergo dvaro,
2 valgomieji šaukštai -
Medus, Ilzenbergo dvaro,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rima
Gaminimo eiga:
Varškę ištrinti su kiaušinio tryniais, manų kruopomis ir pienu.
Kiaušinių baltymus išplakti iki purios masės su cukraus pudra. Abi mases lengvai sumaišyti.
Kepti 170 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 30 minučių.
Valgyti su grietine ir medumi. Medų vos pašildau kitame inde su šiltu vandeniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...