Baltoji mišrainė kitaip
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | morkos |
6 vienetai | bulvių |
2 vienetai | agurkų |
1 skardinė | pupelės (konservuotos) |
400 gramų | vištiena |
0.5 pundelio | svogūnų laiškai |
100 gramų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Morkas ir bulvės išvirti su lupenom. Vištiena išvirti.
2.
Morkas ir bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Agurkus supjaustyti nedideliais kubeliais. Vištiena supjaustyti nedideliais gabaleliais. Svogūnų laiškus supjaustyti.
3.
Sumaišyti morkas, bulvės, agurkus, pupelės, vištieną. Viska gardinti druska, pipirais. Sumaišyti su majonezu.
4.
Apibarstyti svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Švežių kopūstų salotos
- Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
- Bulvių salotos daniškai
- Traškios salotos
- Kumpio mišrainė
- Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
- Trispalvės salotos
- Bulvių salotos
- Karštos salotos su kumpiu
- Krabų mišrainė
- Sodo salotos
- Ryžių mišrainė
- Ananasinė mišrainė
- Ryžiai su pievagrybiais
- Žalios salotos su silke
- Tuno salotos stiklinėse
- Salotos su šparagais
- Salotos su vištiena
- Bulvių salotos su vištiena
- Burokėlių salotos
Baltoji mišrainė kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Morkos,
4 vienetai -
Bulvės,
6 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Pupelės, konservuotos,
1 skardinė -
Vištiena,
400 gramų -
Svogūnų laiškai,
0.5 pundelio -
Majonezas,
100 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas ir bulvės išvirti su lupenom. Vištiena išvirti.
Morkas ir bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Agurkus supjaustyti nedideliais kubeliais. Vištiena supjaustyti nedideliais gabaleliais. Svogūnų laiškus supjaustyti.
Sumaišyti morkas, bulvės, agurkus, pupelės, vištieną. Viska gardinti druska, pipirais. Sumaišyti su majonezu.
Apibarstyti svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...