
Baltoji mišrainė kitaip
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | morkos |
6 vienetai | bulvių |
2 vienetai | agurkų |
1 skardinė | pupelės (konservuotos) |
400 gramų | vištiena |
0.5 pundelio | svogūnų laiškai |
100 gramų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Morkas ir bulvės išvirti su lupenom. Vištiena išvirti.
2.
Morkas ir bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Agurkus supjaustyti nedideliais kubeliais. Vištiena supjaustyti nedideliais gabaleliais. Svogūnų laiškus supjaustyti.
3.
Sumaišyti morkas, bulvės, agurkus, pupelės, vištieną. Viska gardinti druska, pipirais. Sumaišyti su majonezu.
4.
Apibarstyti svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ispaniškos salotos
-
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
-
Japoniškos salotos
-
Vištienos salotos
-
Makaronų salotos
-
Bajoriškos salotos
-
Vištu širdelių ir pievagrybių salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Silkės tortas
-
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Bulvių salotos daniškai
-
Salotos su perlinėmis kruopomis
-
Perlinių kruopų mišrainė
-
Vištienos salotos
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Kuskuso salotos
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
-
Mišrainė „Grybukų laukelis“
Baltoji mišrainė kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Morkos,
4 vienetai -
Bulvės,
6 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Pupelės, konservuotos,
1 skardinė -
Vištiena,
400 gramų -
Svogūnų laiškai,
0.5 pundelio -
Majonezas,
100 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas ir bulvės išvirti su lupenom. Vištiena išvirti.
Morkas ir bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Agurkus supjaustyti nedideliais kubeliais. Vištiena supjaustyti nedideliais gabaleliais. Svogūnų laiškus supjaustyti.
Sumaišyti morkas, bulvės, agurkus, pupelės, vištieną. Viska gardinti druska, pipirais. Sumaišyti su majonezu.
Apibarstyti svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...