
Baltoji mišrainė kitaip
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | morkos |
6 vienetai | bulvių |
2 vienetai | agurkų |
1 skardinė | pupelės (konservuotos) |
400 gramų | vištiena |
0.5 pundelio | svogūnų laiškai |
100 gramų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Morkas ir bulvės išvirti su lupenom. Vištiena išvirti.
2.
Morkas ir bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Agurkus supjaustyti nedideliais kubeliais. Vištiena supjaustyti nedideliais gabaleliais. Svogūnų laiškus supjaustyti.
3.
Sumaišyti morkas, bulvės, agurkus, pupelės, vištieną. Viska gardinti druska, pipirais. Sumaišyti su majonezu.
4.
Apibarstyti svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevečių salotos su kriaušėmis
-
Sočioji mišrainė
-
Salotos „Sniegena“
-
Veršienos salotos
-
Greitai paruošiamos makaronų salotos
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Jūros gėrybių salotos
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Milano salotos su rūkyta žuvimi
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Salotos su perlinėmis kruopomis
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Galva
-
Salotos su slyvomis
-
Makaronų ir kumpelio mišrainė
-
Bulvių ir vištienos salotos
-
Neringos salotos
-
Vištu širdelių ir pievagrybių salotos
Baltoji mišrainė kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Morkos,
4 vienetai -
Bulvės,
6 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Pupelės, konservuotos,
1 skardinė -
Vištiena,
400 gramų -
Svogūnų laiškai,
0.5 pundelio -
Majonezas,
100 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas ir bulvės išvirti su lupenom. Vištiena išvirti.
Morkas ir bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Agurkus supjaustyti nedideliais kubeliais. Vištiena supjaustyti nedideliais gabaleliais. Svogūnų laiškus supjaustyti.
Sumaišyti morkas, bulvės, agurkus, pupelės, vištieną. Viska gardinti druska, pipirais. Sumaišyti su majonezu.
Apibarstyti svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...