Baltoji mišrainė kitaip
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | morkos |
6 vienetai | bulvių |
2 vienetai | agurkų |
1 skardinė | pupelės (konservuotos) |
400 gramų | vištiena |
0.5 pundelio | svogūnų laiškai |
100 gramų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Morkas ir bulvės išvirti su lupenom. Vištiena išvirti.
2.
Morkas ir bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Agurkus supjaustyti nedideliais kubeliais. Vištiena supjaustyti nedideliais gabaleliais. Svogūnų laiškus supjaustyti.
3.
Sumaišyti morkas, bulvės, agurkus, pupelės, vištieną. Viska gardinti druska, pipirais. Sumaišyti su majonezu.
4.
Apibarstyti svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos salotos su kriaušėmis
- Cukinija su ančiuviais
- Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
- Pievagrybiai su svogūnais
- Makaronų salotos su kumpiu
- Karštos vištienos salotos
- Konservuotų grybų salotos
- Bulvių salotos su svogūnais
- Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
- Valentino salotos
- Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
- Baltos salotos su dešra
- Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Grybai salotų padaže
- Makaronai su papaja
- Lengvos pavasario salotos
- Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
- Bajoriškos salotos
- Mišrainė su vištiena ir grybais
Baltoji mišrainė kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Morkos,
4 vienetai -
Bulvės,
6 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Pupelės, konservuotos,
1 skardinė -
Vištiena,
400 gramų -
Svogūnų laiškai,
0.5 pundelio -
Majonezas,
100 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas ir bulvės išvirti su lupenom. Vištiena išvirti.
Morkas ir bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Agurkus supjaustyti nedideliais kubeliais. Vištiena supjaustyti nedideliais gabaleliais. Svogūnų laiškus supjaustyti.
Sumaišyti morkas, bulvės, agurkus, pupelės, vištieną. Viska gardinti druska, pipirais. Sumaišyti su majonezu.
Apibarstyti svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...