Baltoji mišrainė kitaip
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 4 vienetai | morkos |
| 6 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | agurkų |
| 1 skardinė | pupelės (konservuotos) |
| 400 gramų | vištiena |
| 0.5 pundelio | svogūnų laiškai |
| 100 gramų | majonezas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Morkas ir bulvės išvirti su lupenom. Vištiena išvirti.
2.
Morkas ir bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Agurkus supjaustyti nedideliais kubeliais. Vištiena supjaustyti nedideliais gabaleliais. Svogūnų laiškus supjaustyti.
3.
Sumaišyti morkas, bulvės, agurkus, pupelės, vištieną. Viska gardinti druska, pipirais. Sumaišyti su majonezu.
4.
Apibarstyti svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Balta mišrainė
-
Pupelių salotos
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Vištu širdelių ir pievagrybių salotos
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Mišrainė su lašiša
-
Bavarijos salotos
-
Angliškos salotos
-
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
-
Itališkos salotos
-
Baravykų salotos
-
Pupelių mišrainė
-
Daržovių mišrainė
-
Salotos "Ananasas"
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Taškento salotos su majonezu
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
Baltoji mišrainė kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Morkos,
4 vienetai -
Bulvės,
6 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Pupelės, konservuotos,
1 skardinė -
Vištiena,
400 gramų -
Svogūnų laiškai,
0.5 pundelio -
Majonezas,
100 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas ir bulvės išvirti su lupenom. Vištiena išvirti.
Morkas ir bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Agurkus supjaustyti nedideliais kubeliais. Vištiena supjaustyti nedideliais gabaleliais. Svogūnų laiškus supjaustyti.
Sumaišyti morkas, bulvės, agurkus, pupelės, vištieną. Viska gardinti druska, pipirais. Sumaišyti su majonezu.
Apibarstyti svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
