Pupeles pamirkyti per naktį, o iš ryto išvirti.
Burokėlius išvirti atskirai.
Silkę išmirkyti, paruošti filė ir išimti ašakas.
Svogūną ir silkės filė supjaustyti smulkiais kubeliais, kiaušinius išvirti kietai.
Burokėlius, agurkus, kiaušinius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Visus komponentus išmaišyti su grietine, jeigu reikia - pasūdyti ir paskaninti pipirais.
Burokėlių ir silkės salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | burokėliai |
| 1 vienetas | silkė |
| 1 stiklinė | pupelės (baltosios) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 vienetai | rauginti agurkai |
| 0.75 stiklinės | grietinė (rūgšti) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulės liežuvio salotos
-
Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
-
Sluoksniuotos salotos
-
Bulvių mišrainė
-
Salotos su vištiena
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Giedrės salotos
-
Rusiškos salotos
-
Sluoksniuotos silkės salotos
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Margosios salotos
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Trispalvės salotos
-
Grybų salotos
-
Skani sūrio mišrainė
-
Sočioji mišrainė
-
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
-
Salotos "Kačiukai"
-
Silkės salotos šventėms
Burokėlių ir silkės salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
2 vienetai -
Silkė,
1 vienetas -
Pupelės, baltosios,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Rauginti agurkai,
2 vienetai -
Grietinė, rūgšti,
3/4 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles pamirkyti per naktį, o iš ryto išvirti.
Burokėlius išvirti atskirai.
Silkę išmirkyti, paruošti filė ir išimti ašakas.
Svogūną ir silkės filė supjaustyti smulkiais kubeliais, kiaušinius išvirti kietai.
Burokėlius, agurkus, kiaušinius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Visus komponentus išmaišyti su grietine, jeigu reikia - pasūdyti ir paskaninti pipirais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
