Pupeles pamirkyti per naktį, o iš ryto išvirti.
Burokėlius išvirti atskirai.
Silkę išmirkyti, paruošti filė ir išimti ašakas.
Svogūną ir silkės filė supjaustyti smulkiais kubeliais, kiaušinius išvirti kietai.
Burokėlius, agurkus, kiaušinius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Visus komponentus išmaišyti su grietine, jeigu reikia - pasūdyti ir paskaninti pipirais.
Burokėlių ir silkės salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | burokėliai |
| 1 vienetas | silkė |
| 1 stiklinė | pupelės (baltosios) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 vienetai | rauginti agurkai |
| 0.75 stiklinės | grietinė (rūgšti) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
-
Skaniausia mišrainė
-
Krabų mišrainė su kumpiu
-
Tunų salotos
-
Silkės salotos šventėms
-
Angliškos salotos
-
Mišrainė su rūkyta vištiena
-
Rusiškos salotos
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Baltos salotos su dešra
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
-
Šventiškos salotos su argulomis
-
Lašišos salotos
-
Salotos su silke
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Kuskuso salotos
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Paprikų laiveliai
-
Velykinės salotos "Saulė"
Burokėlių ir silkės salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
2 vienetai -
Silkė,
1 vienetas -
Pupelės, baltosios,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Rauginti agurkai,
2 vienetai -
Grietinė, rūgšti,
3/4 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles pamirkyti per naktį, o iš ryto išvirti.
Burokėlius išvirti atskirai.
Silkę išmirkyti, paruošti filė ir išimti ašakas.
Svogūną ir silkės filė supjaustyti smulkiais kubeliais, kiaušinius išvirti kietai.
Burokėlius, agurkus, kiaušinius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Visus komponentus išmaišyti su grietine, jeigu reikia - pasūdyti ir paskaninti pipirais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
