Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.

Karštos gelteklės riešutų padaže
INGREDIENTAI:
3 vienetai | gelteklės (šaknys) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | graikiniai riešutai (smulkinti) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
100 gramų | vynuogių sultys |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | melisa |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pomidorai
-
Kepti kukurūzai
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Skanios "Bačkutės"
-
Kūčiukai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Varškės sūris su kmynais
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Įdarytos bandelės
-
Keptos krevetės
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Sojos faršas su makaronais
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Sultingas Kebabas
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Sūrio lazdelės
Karštos gelteklės riešutų padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Graikiniai riešutai, smulkinti,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Vynuogių sultys,
100 gramų - Aliejus
- Melisa
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...