Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.
Karštos gelteklės riešutų padaže
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | gelteklės (šaknys) |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 3 valgomieji šaukštai | graikiniai riešutai (smulkinti) |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 100 gramų | vynuogių sultys |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | melisa |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Vegetariški čeburėkai
-
Duona su sūriu
-
Kumpio suktinukai
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Helovyno užkandžiai
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Pikantiškos sraigės
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Sūrio lazdelės
-
Marinuota silkė su paprika
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Krevetės patale
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Keptos bulvės
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
Karštos gelteklės riešutų padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Graikiniai riešutai, smulkinti,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Vynuogių sultys,
100 gramų - Aliejus
- Melisa
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
