Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.
Karštos gelteklės riešutų padaže
INGREDIENTAI:
3 vienetai | gelteklės (šaknys) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | graikiniai riešutai (smulkinti) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
100 gramų | vynuogių sultys |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | melisa |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krabų lazdelės tešloje
- Kiškienos paštetas
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
- Kalmaras vyno padaže
- Liežuvio užkandėlė
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Įdarytos paprikos
- Daržovės drebučiuose
- Varškės sūris su kmynais
- Bulviniai pyragėliai
- Pica su vištiena
- Grybų užtepelė
- Tuno - lašišos užkandinis tortas
- Arvydo kepintos cukinijos
- Silkės ir bulvės susitikimas
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Virtinukai su grybais
- Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
- Žirnių ankščių užkandis
- Pomidorų užkandėlė su mocarela
Karštos gelteklės riešutų padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Graikiniai riešutai, smulkinti,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Vynuogių sultys,
100 gramų - Aliejus
- Melisa
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...