
Burgeris and laužo
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | mėsainių bandelių | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
4 lapai | salotos | |
4 riekės | sūris | |
šiek tiek | kečupas | |
Mėsos paplotėliui: | ||
500 gramų | faršas | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
Marinatui: | ||
3 vienetai | svogūnai | |
0.5 stiklinės | vanduo | |
0.25 stiklinės | acto | |
šiek tiek | cukrus | |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Paruošiame mėsainio paplotėlius: faršą išmaišome su druska ir pipirais. Formuojame paplotėlius.
2.
Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo.
3.
Ruošiame svogūnus: supjaustome žiedeliais dedame į indelį pilame puse stiklines vandens ir 0.25 stiklinės acto. Beriame cukrų ir druską.
4.
Bandeles paskrudiname ant laužo su tarkuotu sūriu.
5.
Ant bandelių pilame kečupą, dedame salotos lapus, svogūną ir mėsos paplotėlį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsainis su vištiena
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Skrebučiai su sūriu
-
Sūrio užkandis su totorišku padažu
-
Sumuštinis "Ara"
-
Kepti sumuštiniai su sūriu, kiaušiniu ir česnaku
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Keptas batonas su kiaušiniais
-
Akytieji sumuštiniai
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Greitas mėsainis su maltinuku
-
Prancūziškas skrebutis
-
Karšti sumuštiniai
-
Tomo sveikuoliškas burgeris
-
Kiaulienos mėsainis
-
Burgeris
-
Pusryčių skrebučiai
-
Šefo Luko mėsainis
-
Karšti sumuštiniai
Burgeris and laužo
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsainių bandelės,
4 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Salotos,
4 lapai -
Sūris,
4 riekės - Kečupas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Faršas,
500 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Actas,
1/4 stiklinės - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Paruošiame mėsainio paplotėlius: faršą išmaišome su druska ir pipirais. Formuojame paplotėlius.
Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo.
Ruošiame svogūnus: supjaustome žiedeliais dedame į indelį pilame puse stiklines vandens ir 0.25 stiklinės acto. Beriame cukrų ir druską.
Bandeles paskrudiname ant laužo su tarkuotu sūriu.
Ant bandelių pilame kečupą, dedame salotos lapus, svogūną ir mėsos paplotėlį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...