
Burgeris and laužo
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | mėsainių bandelių | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
4 lapai | salotos | |
4 riekės | sūris | |
šiek tiek | kečupas | |
Mėsos paplotėliui: | ||
500 gramų | faršas | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
Marinatui: | ||
3 vienetai | svogūnai | |
0.5 stiklinės | vanduo | |
0.25 stiklinės | acto | |
šiek tiek | cukrus | |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Paruošiame mėsainio paplotėlius: faršą išmaišome su druska ir pipirais. Formuojame paplotėlius.
2.
Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo.
3.
Ruošiame svogūnus: supjaustome žiedeliais dedame į indelį pilame puse stiklines vandens ir 0.25 stiklinės acto. Beriame cukrų ir druską.
4.
Bandeles paskrudiname ant laužo su tarkuotu sūriu.
5.
Ant bandelių pilame kečupą, dedame salotos lapus, svogūną ir mėsos paplotėlį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tobulas burgeris
-
Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
-
Vegetariški sumuštiniai
-
Festivalio sumuštinis
-
Burgeris
-
Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
-
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
-
Apkepėlės "Majukai"
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Ispaniški sandvičiai
-
Keptos batono riekelės su medumi
-
Pusryčių skrebučiai
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Slovakiški sumuštinukai
-
Sotusis mėsainis
-
Šefo Luko mėsainis
-
Prancūziškas skrebutis
-
Roterdamo riekelės
-
Vegetariški sumuštiniai pusryčiams
-
Dešrainis
Burgeris and laužo
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsainių bandelės,
4 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Salotos,
4 lapai -
Sūris,
4 riekės - Kečupas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Faršas,
500 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Actas,
1/4 stiklinės - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Paruošiame mėsainio paplotėlius: faršą išmaišome su druska ir pipirais. Formuojame paplotėlius.
Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo.
Ruošiame svogūnus: supjaustome žiedeliais dedame į indelį pilame puse stiklines vandens ir 0.25 stiklinės acto. Beriame cukrų ir druską.
Bandeles paskrudiname ant laužo su tarkuotu sūriu.
Ant bandelių pilame kečupą, dedame salotos lapus, svogūną ir mėsos paplotėlį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...