Burgeris and laužo
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | mėsainių bandelių | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
4 lapai | salotos | |
4 riekės | sūris | |
šiek tiek | kečupas | |
Mėsos paplotėliui: | ||
500 gramų | faršas | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
Marinatui: | ||
3 vienetai | svogūnai | |
0.5 stiklinės | vanduo | |
0.25 stiklinės | acto | |
šiek tiek | cukrus | |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Paruošiame mėsainio paplotėlius: faršą išmaišome su druska ir pipirais. Formuojame paplotėlius.
2.
Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo.
3.
Ruošiame svogūnus: supjaustome žiedeliais dedame į indelį pilame puse stiklines vandens ir 0.25 stiklinės acto. Beriame cukrų ir druską.
4.
Bandeles paskrudiname ant laužo su tarkuotu sūriu.
5.
Ant bandelių pilame kečupą, dedame salotos lapus, svogūną ir mėsos paplotėlį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
- Vegetariški sumuštiniai
- Sūrainiai "Sūrskiai"
- Pusryčiai puodelyje
- Karšti sumuštiniai
- Šilti sumuštiniai
- Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
- Kiaulienos mėsainis
- Karališki pusryčiai
- Sumuštinukai per 5 minutes
- Originalūs sumuštiniai
- Karšti sumuštiniai
- Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
- Karšti sumuštiniai su krevetėmis
- Sūrio užkandis su totorišku padažu
- Gardūs dešrainiai
- Dešrainis
- Mėsainis su pelėsiniu sūriu
- Sumuštiniai su sūriu
- Festivalio sumuštinis
Burgeris and laužo
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsainių bandelės,
4 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Salotos,
4 lapai -
Sūris,
4 riekės - Kečupas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Faršas,
500 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Actas,
1/4 stiklinės - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Paruošiame mėsainio paplotėlius: faršą išmaišome su druska ir pipirais. Formuojame paplotėlius.
Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo.
Ruošiame svogūnus: supjaustome žiedeliais dedame į indelį pilame puse stiklines vandens ir 0.25 stiklinės acto. Beriame cukrų ir druską.
Bandeles paskrudiname ant laužo su tarkuotu sūriu.
Ant bandelių pilame kečupą, dedame salotos lapus, svogūną ir mėsos paplotėlį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...