Kalmarų puota
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų kalmarai
100 gramų riešutai (graikiniai)
300 gramų grybai (konservuoti)
150 gramų sūris (lydytas, varškės)
3 skiltelės česnakas
3 valgomieji šaukštai majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kalmarus išvirti sūdytame vandenyje, tik nepervirti, atvėsinus supjaustyti smulkiais šiaudeliais.
2.
Konservuotus grybus ir graikinius riešutus pasmulkinti, česnakus smulkiai sukapoti peiliu.
3.
Viską sudėti į dubenį sumaišyti su tepamu lydytu varškės sūreliu ir majonezu.
4.
P. S. grybai turi būti konservuoti ne marinuoti. Šios salotos pirmos dingsta nuo stalo, visiems labai patinka. SKANAUS

Populiariausi receptai šią savaitę

Kalmarų puota

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kalmarus išvirti sūdytame vandenyje, tik nepervirti, atvėsinus supjaustyti smulkiais šiaudeliais.

  2. Konservuotus grybus ir graikinius riešutus pasmulkinti, česnakus smulkiai sukapoti peiliu.

  3. Viską sudėti į dubenį sumaišyti su tepamu lydytu varškės sūreliu ir majonezu.

  4. P. S. grybai turi būti konservuoti ne marinuoti. Šios salotos pirmos dingsta nuo stalo, visiems labai patinka. SKANAUS

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų