Padažui papildomai reikės: šaukštas aliejaus, šaukštelis acto, truputį druskos, cukraus.
Virti burokėliai ir brokoliai supjaustomi kvadratėliais, o agurkas griežinėliais. Viskas sumaišoma, užberiama supjaustytų svogūnų laiškų, pagardinama, užpilama aliejumi ir padažu. Padažui sumaišomi visi nurodyti produktai.
Burokėlių ir brokolių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | burokėliai |
| 400 gramų | brokoliai |
| 1 vienetas | marinuoti agurkai |
| 50 gramų | svogūnai (laiškai) |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių salotos su Mozarella sūriu
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Vištienos salotos
-
Porų salotos
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Morkų mišrainė
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Burokėlių salotos su varške
-
Ajerų salotos
-
Žiemos salotos
-
Morkų salotos su apelsinais
-
Šprotų salotos
-
Žalioji kiaušinienė
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Cikorijos salotos su svogūnais
-
Vištienos ir triušienos salotos
-
Ropinės salotos
Burokėlių ir brokolių salotos
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
400 gramų -
Brokoliai,
400 gramų -
Marinuoti agurkai,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
50 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: šaukštas aliejaus, šaukštelis acto, truputį druskos, cukraus.
Virti burokėliai ir brokoliai supjaustomi kvadratėliais, o agurkas griežinėliais. Viskas sumaišoma, užberiama supjaustytų svogūnų laiškų, pagardinama, užpilama aliejumi ir padažu. Padažui sumaišomi visi nurodyti produktai.
Reklama:
Komentarai (14)
-
Aneri
2017-03-04 19:28
Jug parasyta,kad burokeliai ir brokoliai virti!!!
-
monika
2016-12-15 20:06
greičiausiai tik nuplikyti
-
*
2010-03-30 20:11
Ar brokoliai virti ar zali? :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
