Išvirti pupeles (prieš verdant užmerkti, kad išbrinktų - taip greičiau išverda).
Išvirti bulves ir burokėlius. Supjaustyti kubeliais bulves ir burokėlius.

Raudona mišrainė
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
400 gramų | pupelės |
300 gramų | bulvių |
1 kilogramas | burokėliai |
700 gramų | agurkų (rauginti) |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
300 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Supjaustyti kubeliais raugintus agurkus.
Suberti viską į dubenį, taip pat ir susmulkintus svogūnus ir viską gerai išmaišyti.
Pagardinti druska ir pipirais, sudėti majonezą ir viską išmaišyti.
Suberti viską į dubenį, taip pat ir susmulkintus svogūnus ir viską gerai išmaišyti.
Pagardinti druska ir pipirais, sudėti majonezą ir viską išmaišyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Silkė su pomidorų padažu
-
Brokolių ir krabų lazdelių salotos
-
Kopūstų salotos
-
Porų salotos
-
Silkės mišrainė avokado laivelyje
-
Pipirnės salotos
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Mišrainė su mėsa
-
Cikorijos salotos su svogūnais
-
Silkė su paprika ir majonezu
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
-
Ajerų salotos
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Vištienos ir triušienos salotos
-
Morkų salotos su apelsinais
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Salotos su pupelėmis
Raudona mišrainė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Pupelės,
400 gramų -
Bulvės,
300 gramų -
Burokėliai,
1 kilogramas -
Agurkai, rauginti,
700 gramų -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Majonezas,
300 gramų
Gaminimo eiga:
Išvirti pupeles (prieš verdant užmerkti, kad išbrinktų - taip greičiau išverda).
Išvirti bulves ir burokėlius. Supjaustyti kubeliais bulves ir burokėlius.Supjaustyti kubeliais raugintus agurkus.
Suberti viską į dubenį, taip pat ir susmulkintus svogūnus ir viską gerai išmaišyti.
Pagardinti druska ir pipirais, sudėti majonezą ir viską išmaišyti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...